Μνημόνιο συνεργασίας με στόχο την ταχύτερη εκτέλεση αθλητικών έργων στο Νότιο Αιγαίο

Υπογράφηκε μεταξύ υφυπουργό Αθλητισμού, τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο Ρόδου


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:48
14/02/2020
Μνημόνιο συνεργασίας με στόχο την ταχύτερη εκτέλεση αθλητικών έργων στο Νότιο Αιγαίο
2
loading

Με στόχο την ένωση των δυνάμεων τους για την ελάττωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και την ταχύτερη εκτέλεση αθλητικών έργων, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, καθώς και ο δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, υπέγραψαν σχετικό μνημόνιο συνεργασίας.

Η υπογραφή του μνημονίου έγινε στα γραφεία της περιφέρειας, στη Ρόδο, με τον κ. Αυγενάκη να αναγγέλλει ως πρώτο αθλητικό έργο την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στην περιοχή Αρχαγγέλου, κάτι που ζητά μετ' επιτάσεως η αθλητική κοινωνία της περιοχής.

Ο κ. Αυγενάκης, στη σύντομη τοποθέτηση του, εξήρε το έργο της περιφέρειας, που με σχέδιο και πρόγραμμα έχει καταφέρει να συντηρήσει εκατοντάδες αθλητικές εγκαταστάσεις, να κατασκευάσει νέα αθλητικά έργα και να διοργανώσει μέχρι και παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις, όλες με επιτυχία. Μάλιστα, υποστήριξε πως στο σχέδιο αυτό το υφυπουργείο θα σταθεί αρωγός.

Ο κ. Χατζημάρκος ευχαρίστησε τον υφυπουργό Αθλητισμού για τη μέχρι τώρα πολυεπίπεδη συνεργασία τους, αλλά και αυτήν που θα ακολουθήσει, συμπληρώνοντας πως η περιφέρεια θα συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο το σχέδιο συντήρησης, βελτίωσης και κατασκευής νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς μέσω αυτών δίνεται η δυνατότητα προαγωγής και ανύψωσης του αθλητισμού.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ ΤΟ

    ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΥΝΔΗΑΛΑΓΗ ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ...

  2. avatar Α ρε Αυγενάκη,

    δεν ξέρεις τι να κάνεις για να παραμείνεις στο προσκήνιο. Δεν προλαβαίνεις πια...από μνημόνιο σε μνημόνιο τρέχεις. Ή αλλιώς, έχεις ξεσκιστεί στα Μνημόνια!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει