Συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Πέτρος Τατσόπουλος στην Εντατική Μονάδα της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκρατείου, όπου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 18:30 την Τρίτη 1 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, η επέμβαση για την αντιμετώπιση του ανευρύσματος με το οποίο διαγνώθηκε ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Ωστόσο, δεδομένης της κατάστασής του, το πρώτο εικοσιτετράωρο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της υγείας του.

Τι συνέβη

Το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου, λίγο πριν τις διαφημίσεις ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα μου επιτρέψετε επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος να αποχωρήσω».

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα ο παρουσιαστής ο Τάκης Χατζής είπε: «Είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, είχαμε την λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Ήταν εδώ μαζί μας μαζί με τον γιατρό τον κ. Λύρα να παρουσιάσουν ένα θέμα. Είναι μαζί του και ο κ. Βίτσας, έχουμε ενημερώσει και το ασθενοφόρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ο Πέτρος είναι γερός».