Εκλογές 2019: Τα ονόματα των νέων υποψηφίων με τη ΝΔ

Δύο ακόμη πρόσωπα ανακοίνωσε η Πειραιώς


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:29
18/04/2019
Εκλογές 2019: Τα ονόματα των νέων υποψηφίων με τη ΝΔ
1
loading

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών στις εθνικές εκλογές θα είναι η δικηγόρος, Ιωάννα Γκελεστάθη, σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΝΔ.

Η Ιωάννα Γκελεστάθη σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ασκεί μαχόμενη δικηγορία. Διατηρεί δικό της δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα και ειδικεύεται στο αστικό και το εμπορικό δίκαιο. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Είναι ενεργό μέλος πολλών κοινωφελών σωματείων μέσω των οποίων έχει αναπτύξει πλούσια εθελοντική δράση.

Υποψήφιος με τη ΝΔ, επίσης, στην Α' εκλογική περιφέρεια Πειραιά θα είναι ο Χριστόφορος - Εμμανουήλ Μπουτσικάκης, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πειραιώς.

Ο Χριστόφορος - Εμμανουήλ Μπουτσικάκης γεννήθηκε το 1980 στον Πειραιά, όπου μεγάλωσε και σπούδασε. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του τμήματος Επικοινωνίας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Παράλληλα με τις σπουδές του συνέβαλε στην οικογενειακή επιχείρηση στο Μικρολίμανο του Πειραιά. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στους τομείς της εστίασης, του τουρισμού και των μεταφορών. Η πολιτική του δράση ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια, αρχικά ως ενεργό μέλος της Δ.Α.Π. του Πανεπιστημίου Πειραιώς και αργότερα της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας. Τον Απρίλιο του 2016 εξελέγη για πρώτη φορά στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, στην οποία επανεξελέγη το Δεκέμβριο του 2018.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar και ειναι

    κορη πρωην βουλευτη,υπουργου της νδ και ολοι μαζι θα καταπολεμησουν την οικογενειοκρατια

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει