Εγκρίθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή το πόρισμα για την Υγεία του ΣΥΡΙΖΑ

Το πόρισμα της πλειοψηφίας θα παραδοθεί στον πρόεδρο της Βουλής


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:30
06/12/2018
Εγκρίθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή το πόρισμα για την Υγεία του ΣΥΡΙΖΑ
2
loading

Εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερεύνησε σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας την περίοδο 1997-2014.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί τοποθετήθηκαν οι εισηγητές των κομμάτων, με τη ΝΔ, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΚΚΕ να δηλώνουν ότι δεν συμφωνούν με το περιεχόμενο του πορίσματος. «Υπέρ» ψήφισαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. «Κατά» ψήφισαν οι εκπρόσωποι της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΚΚΕ, ενώ οι εκπρόσωποι του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων ψήφισαν «Παρών».

Στην Επιτροπή διαβάστηκε, επίσης, και δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Νίκου Νικολόπουλου, με την οποία καταδικάζεται το εξώδικο που εστάλη, προ ημερών, από τον Άδωνι Γεωργιάδη στον πρόεδρο της Επιτροπής, Αντώνη Μπαλωμενάκη. Στο κείμενο αναφέρεται ότι «το εξώδικο αποτελεί προσπάθεια αλλοίωσης της ελεύθερης βούλησης των βουλευτών και εκβίασης της απόφασής τους». Η δήλωση θα αποσταλεί στο Πρόεδρο της Βουλής και στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, από τους οποίους ζητείται να λάβουν θέση.

Το πόρισμα της πλειοψηφίας μαζί με τις θέσεις των λοιπών πολιτικών κομμάτων που διαφώνησαν θα παραδοθούν αύριο πρωί στον πρόεδρο της Βουλής, ώστε να εισαχθούν στην Ολομέλεια.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Β Ελλάδα

    Ο αδωνης κ κάθε αδωνης θα πρέπει να είναι στην διάθεση της επιτροπής της βούληση κ της δικαιοσύνης διότι δεν είναι ένας απλός πολίτης είναι ένας βουλευτής εκλεγμένος από το λαό ..το αν είναι αθώος αυτο θα είναι υπέρ του κ θα πρέπει να υπομείνει την διαδικασία ..

  2. avatar Γιατι….

    Καταδικαζεται το εξωδικο Γεωργιαδη;Μορε θα σας χωρεψει στο ταψι ο Αδωνις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει