Η ADLY είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής scooter και ATV στην Taiwan. Ήδη από τα τέλη του ΄90 κατασκεύασε από τα πρώτα ATV για την ευρωπαϊκή αγορά καλύπτοντας τις απαιτούμενες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Τα ATV της ADLY διαθέτουν τετράχρονους μονοκύλινδρους κινητήρες, ηλεκτρονική ανάφλεξη CDI, αυτόματη μετάδοση CVT με αργό-γρήγορο, όπισθεν και τελική μετάδοση με αλυσίδα. Η εκκίνηση γίνεται με μίζα και κορδονιέρα και επιβραδύνουν με διπλά δισκόφρενα στους εμπρός τροχούς και μονό στον πίσω άξονα, ενώ το πίσω φανάρι είναι τεχνολογίας LED.

Στην γκάμα των ATV της ADLY περιλαμβάνεται επίσης και ένα ασφάλτινο Quad, το 300S Bestia SM, για όσους προτιμούν το παραδοσιακό κιβώτιο. Με 4 ταχύτητες με συμπλέκτη και όπισθεν, τροχούς με ελαστικά για χρήση δρόμου και πιο Sport στήσιμο σε αναρτήσεις και θέση οδήγησης.

Η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ΑΕ που είναι η νέα αντιπροσωπεία των ADLY στα πλαίσια της ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης κατηγορίας μοτοσυκλετών (Hobby ή εργαλείο δουλειάς), προσφέρει προγράμματα δόσεων από 0% προκαταβολή για τους ιδιώτες αλλά και ειδικές τιμές για τους εμπόρους στην επαρχία και ενοικιαζόμενα.

Η γκάμα της ADLY περιλαμβάνει τέσσερα ATV:

– ADLY 150U (γενικής χρήσης, 9Hp, ψυγείο λαδιού)
– ADLY 320U (γενικής χρήσης, 19Hp, υγρόψυκτος)
– ADLY 320S (Off-Road, 19Hp, υγρόψυκτος)
– ADLY 300S Bestia SM (Supermoto, 19Hp, αερόψυκτος)