Με μυώδες σχήμα και αγριωπή όψη, η Harley-Davidson LiveWire δεν μοιάζει με τίποτα από ό,τι έχει προηγηθεί.

Και την ίδια ώρα συνοψίζει με τον πλέον αποστομωτικό τρόπο την καινοτομία και τη φιλοσοφία μιας από τις μεγαλύτερες και καλύτερες μάρκες μοτοσικλέτας παγκοσμίως.

Η ηλεκτρική καρδιά της LiveWire προσφέρει άμεση ροπή, επιταχύνοντας το μηχανάκι από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3 δευτερόλεπτα. Ο κινητήρας κάθεται μάλιστα κάτω από την μπαταρία, μειώνοντας έτσι δραστικά το κέντρο βάρους για ακόμα καλύτερο χειρισμό. Όσο για την αυτονομία του, αποκρυσταλλώνεται στα 177 χιλιόμετρα.

ABS, Traction Control, φρένα Brembo, αγωνιστικά ελαστικά Michelin και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις Showa ολοκληρώνουν το μοναδικό δημιούργημα, με την εξτρά πινελιά της ολοζώντανης οθόνης αφής των 4,3 ιντσών, που επιτρέπει ακόμα και απομακρυσμένη πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες (μέσω smartphone). Αλλά και μόνιμο στίγμα στον χάρτη και διαγνωστικά τεστ με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ακόμα και προειδοποιήσεις για το σκούντημα ή τη μετακίνηση της μηχανής μέσω της εφαρμογής της Harley-Davidson θα έχει ο τυχερός κάτοχος, αλλά και notifications για πράξεις βανδαλισμού.

Διαθέσιμη σε τρία χρώματα, η LiveWire αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, επιβεβαιώνοντας την πίστη της Harley-Davidson στην ηλεκτροκίνηση.

Η μοτοσικλέτα θα βγει με προτεινόμενη τιμή στα 29.799 δολάρια (26.150 ευρώ)…