Το μεγάλο του παράπονο για την Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε μέσα από την εκπομπή του «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, είχε προσκεκλημένο το βράδυ της Δευτέρας (19/6) τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στη συζήτηση που είχε μαζί του, δεν παρέλειψε να εξομολογηθεί τον λόγο που αρνείται πεισματικά και είναι αμετακίνητο στο να εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, παρότι η ίδια τον έχει καλέσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο καλεσμένος του και συνεργάτης της αγαπημένης παρουσιάστριας κλήθηκε, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, να απαντήσει και για τον ντόρο που είχε γίνει πριν αρκετούς μήνες ότι οι σχέσεις μεταξύ τους στην εκπομπή «Ελένη» δεν ήταν και οι καλύτερες, με αρκετούς να κάνουν focus στο ότι η κάμερα της εκπομπής δεν τον έδειχνε ποτέ.

Κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ή διέψευσε όσα ακούστηκαν, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να ξεκαθαρίζει τα πράγματα λέγοντας μεταξύ άλλων «Με ζόρισε πάρα πολύ όλο αυτό που ακουγόταν για μένα και την Ελένη Μενεγάκη – Δεν μίλησα από σεβασμό». Με αφορμή αυτό το «ξεκαθάρισμα» του προσκεκλημένου του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε από την πλευρά του την δική του αποκάλυψη για τον λόγο που έχει τσαντιστεί μαζί της.

«Με την Ελένη γνωριζόμαστε 280 χρόνια κι εγώ έχω μία μεγάλη εκτίμηση. Το μόνο που μ’ έχει τσαντίσει είναι που δεν έχει έρθει σε αυτή την εκπομπή. Αυτό μ’ έχει πειράξει πάρα πολύ και είναι και ο λόγος που με έχει καλέσει 10 φορές και δεν έχω έρθει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που βρέθηκε σε εμφανή αμηχανία προσπάθησε να τη δικαιολογήσει, λέγοντας πως γενικότερα η Ελένη επιλέγει να μην εμφανίζεται σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν κάθετος, επέμεινε στην τοποθέτησή του και μάλιστα του απάντησε προβάλλοντάς του ένα επιχείρημα που δεν σήκωνε αμφισβήτηση:

«Και ούτε θα ξανάρθω στην Ελένη, εάν δεν έρθει. Στον Θέμο, τον συγχωρεμένο, πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά… το κλείνω αυτό».