Χθες το βράδυ, ο Alpha, στο κλίμα των ημερών, παρουσίασε την ταινία «Ο Μαυρογιαλούρος». Πρόκειται για τη διασκευή του κλασικού φιλμ με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Στο διασκευασμένο φιλμ, ο Μίλτος Μαυρογιαλούρος, γόνος πολιτικής οικογένειας, πολιτεύεται στην περιφέρεια του θρυλικού θείου του Ανδρέα Μαυρογιαλούρου. Δεν γνωρίζει, όμως, τα παιχνίδια που παίζονται πίσω από την πλάτη του, καθώς οι στενοί του συνεργάτες και η οικογένειά του προσπαθούν να τον αποπροσανατολίσουν.

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά διασκευάζουν το θεατρικό έργο των Αλέκου Σακελλάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου «Ανώμαλη προσγείωση», που είχε παρουσιαστεί στο αθηναϊκό κοινό για πρώτη φορά το 1950 στο θέατρο «Μακέδο» της οδού Θεμιστοκλέους, σε σκηνοθεσία Κάρολου Κουν, ενώ στον κινηματογράφο, το φιλμ αναδείχθηκε από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με το «Υπάρχει και Φιλότιμο».

Στο καστ της διασκευασμένης τηλεταινίας «Ο Μαυρογιαλούρος» περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας, η Μαρία Λεκάκη και η Καλλιρόη Μυριαγκού. Οι τρεις τους θύμισαν στους τηλεθεατές την επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», καθώς ο Κωνσταντίνος, η Πέγκυ και η Ματίνα συμπρωταγωνίστησαν ξανά όλοι μαζί για πρώτη φορά, μετά από αρκετά χρόνια.

Φυσικά, οι τρεις τους δεν άφησαν αδιάφορο το κοινό. Οι τηλεθεατές ξεσάλωσαν στο Twitter, όταν είδαν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς να συμπρωταγωνιστούν ξανά μαζί. Μάλιστα, κάποιοι ανέφεραν διάφορα στιγμιότυπα από την παλιά σειρά, αντιπαραβαλλόμενες στην καινούρια τηλεταινία.

Δείτε τα Tweets του κοινού