Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια στην εκπομπή της Τετάρτης (22/3) με αφορμή μια ατάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Κατά τη διάρκειά της, η παρουσιάστρια και τα άτομα στο πάνελ της είχαν ξεκινήσει μια συζήτηση για… σφουγγάρια!

«Ο παππούς μου ήταν σφουγγαράς εμένα. Καλύμνιος ήταν, βέβαια», είπε χαρακτηριστικά ο Ουγγαρέζος.

«Σώπα ρε συ», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να συνεχίζει κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια στο πλατό: «Σφ-Ουγγαρέζος…»!

Τότε, η παρουσιάστρια, έτρεξε κοντά του γελώντας για να τον τσιμπήσει και να γελάσει μαζί του!

«Και δεν είχα κι όρεξη», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά την αυθόρμητη ατάκα του που προκάλεσε γέλια στο πάνελ και… ανάγκασε την Ελένη Μενεγάκη να σηκωθεί από τη θέση της και να πάει δίπλα του για να του τραβήξει το μάγουλο.

«Και δεν είχαμε με τι να ξεκινήσουμε», έκανε η παρουσιάστρια που είχε λυθεί από τα γέλια και έσπρωχνε τον συνεργάτη της – με το γνωστό της πλέον τρόπο – ενώ εκείνος της φώναζε «και καλά μου κάνεις».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «αντιπροσωπεύει πραγματικά τα ήθη και έθιμα», είπε η Ελένη Μενεγάκη και με αυτή την αφορμή το θέμα… ξέφυγε και από τα σφουγγάρια πέρασε στα κόκκινα πασχαλινά αυγά, με τον δημοσιογράφο να εξιστορεί πως έβαφε εκείνος αυγά όσο ζούσε στην Αγγλία.

«Κάτσαμε στην εστία και βάψαμε αυγά και βγήκαν ροζ. Πήρα τηλέφωνο τη μάνα μου και λέω “τί γίνεται;” και αφού μου είπε τη γνωστή παροιμία για τα αυγά κατανόησε πως αυτό που του έλειπε από τη… συνταγή ήταν το ξύδι.

Ο παρουσιαστής είπε στη συνέχεια άλλη μια επική ατάκα για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και πώς θα λέγονται τα αυγά που θα βάψει.

«Το αυγό της Ελεάνας ξέρετε πως λέγεται; Θα βγω» κι εκεί η… παρέα ξέσπασε και πάλι σε γέλια με τη Μενεγάκη να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να σπρώχνει όποιον έβρισκε μπροστά της ενώ είχε κρεμαστεί πάνω στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Ζητούσε δε, επειγόντως… ξεμάτιασμα γιατί περνούν καλά και μπορεί να τους ματιάσουν.