Με ένα «καυστικό» σκετσάκι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους «Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ «έσφαξαν» τον Γιώργο Λιάγκα με το γάντι χωρίς καν να αναφέρουν το όνομά του.

Συγκεκριμένα, με σαφή αναφορά στην κίνηση του Γιώργου Λιάγκα να δηλώσει στον «αέρα» της εκπομπής του πως έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο τις φωτογραφίες του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, οι δυο παρουσιαστές δήλωσαν την αντίθεσή τους και εξήγησαν το γιατί.

Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έβγαλε ένα κουτί το οποίο χαρακτήρισε «μαγικό» και με αυτό είχε σκοπό να κάνει ταχυδακτυλουργικά σε παιδικά πάρτι και να εμφανίζει στους τηλεθεατές, σκάνδαλα, βίντεο αλλά και δικογραφίες. Η Τζένη Μελιτά αρνήθηκε και του πήρε το κουτί τονίζοντας του πως δεν θα το κάνουν γιατί «αφορά σε παιδιά».

Αναλυτικά ο διάλογος των παρουσιαστών του «Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν»

Φώτης Σεργουλόπουλος: Αυτό είναι ένα μαγικό κουτί. Σκέφτηκα να κάνω ταχυδακτυλουργικά τώρα που έχει πολλά παιδικά πάρτι. Έχω αυτό το κουτί που έχει αυτόν τον πάτο κι έχει κι ένα δεύτερο πάτο. Οπότε στα πάρτι θα διασκεδάζω μικρούς και μεγάλους βγάζοντας από αυτό το κουτί ό,τι θέλω. Θα τους παρουσιάζω ό,τι θέλω, αποκαλύψεις, πράγματα που μπορεί να έχει μέσα…

Τζένη Μελιτά: Σκάνδαλα;

Φώτης Σεργουλόπουλος: Σκάνδαλα, βίντεο, πολλά…

Τζένη Μελιτά: Δικογραφίες;

Φώτης Σεργουλόπουλος: Κυρίως δικογραφίες. Να τους τραβήξω, να τους μαγέψω και να τους πω: Εδώ είμαι εγώ αυτός που θα σας δείξει τα καλύτερα.

Τζένη Μελιτά: Όχι. Όχι. Εγώ θα το κλείσω αυτό το κουτί.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Γιατί;

Τζένη Μελιτά: Γιατί αφορά στα παιδιά.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Καλά. Πέταξέ το τότε. Στα σκουπίδια. Και τον πάτο μαζί. Έχω πολύ καλύτερα να δείξω.

Το «μάζεμα» του Γιώργου Λιάγκα

Το πρωί της Πέμπτης (20/10) ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για την κίνηση που είχε κάνει 24 ώρες πριν τονίζοντας πως παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενα του και πως δεν έχει δει φωτογραφίες αλλά διάβασε κείμενο που αναφερόταν πως το πρόσωπο του Ηλία Μίχου φαινόταν στις φωτογραφίες.

«Είπα κάτι χθες και παρεξηγήθηκε έτσι όπως το είπα και οφείλω να το πω. Τη μικρή την έχω δει και σας έχω περιγράψει ότι είναι αγγελούδι. Ένα κοριτσάκι 11-12 χρονών, ένας μίσχος. Την έχω δει στα social media τα δικά της, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό στο παρελθόν. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ σε καμία περίπτωση όλα αυτά που αποτελούν, αυτά που καταγγέλλονται, τις πράξεις. Όμως, μου έρχεται ρεπορτάζ. Κι όταν χθες σας είπα ότι δεν ήταν η φάτσα του 53χρονου στη φωτογραφία και μου έρχεται κείμενο ότι υπήρχε η φάτσα. Ήταν στοιχείο του ρεπορτάζ που έλεγε ότι στις φωτογραφίες φαινόταν η φάτσα του τέρατος. Δεν έχω καμία πρόσβαση σε καμία δικογραφία. Να το ξεκαθαρίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.