Τον Αλέξη Παππά φιλοξένησε την Παρασκευή (6/5) στο After Dark ο Θέμης Γεωργαντάς. Ο ηθοποιός ήταν άκρως εξομολογητικός και προς έκπληξη μίλησε ανοιχτά για προσωπικές πτυχές της ζωής του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την πορεία του μέχρι την Αμερική για χάρη του μόντελινγκ, αλλά και πώς έφτασε να συμμετέχει ως ηθοποιός σε επιτυχημένα ελληνικά σίριαλ.

«Τεσσάρων ετών ήρθα στην Αθήνα, έγινε ένα ξεσήκωμα στη Βόρεια Ήπειρο».

«Ξεκίνησα από νωρίς να δουλεύω γιατί είχα την ανάγκη πάντα να δώσω κάτι πίσω» πρόσθεσε ο Αλέξης Παππάς.

«Το μόντελινγκ ήρθε στη ζωή μου στα 19, με πλησίασε με κοπέλα που είχαμε φλερτ και μου είπε να ασχοληθώ με τον χώρο» είπε μεταξύ άλλων.

Κάποια στιγμή ήρθαν οι προτάσεις για το Survivor 4 και το The Bachelor. Και στα δύο ριάλιτι τα αισθήματα του κοινού ήταν ανάμεικτα προς το πρόσωπό του. Έγινε λόγος πολύς από τους τηλεθεατές για στρατηγική στο ριάλιτι επιβίωσης και για θέατρο στο παιχνίδι του… έρωτα και όπως επιβεβαίωσε αμφότερες οι εντυπώσεις του κοινού απέναντί του ήταν σωστές.

«Εγώ δεν μπήκα να δω τα επεισόδια στο Survivor» εξομολογήθηκε αρχικά.

«Ψυχολογούσα πολύ καλά τα παιδιά, αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος για εμένα είναι ότι από μία στιγμή και μετά έπαιζα έναν συγκεκριμένο ρόλο. Το παιχνίδι είναι σαν σκάκι».

«Ο ρόλος μου, ήρθε από το House of Cards, ο Kevin Spacey είχε μία περίεργη σχέση με τον τηλεθεατή, απευθυνόταν στον τηλεθεατή» παραδέχτηκε.

«Στο Survivor βασανιζόμουν όσο κι αν έδειχνα ότι είχα τον έλεγχο και ήρθε η ώρα και έκανα αυτό που έπρεπε για να ψηφίσει ο κόσμος και να με διώξει. Την τελευταία εβδομάδα εσκεμμένα ήμουν κατά του James» ομολόγησε.

«Στο The Bachelor πήγα γιατί για εμένα ήταν μία άλλη εμπειρία. Οπτικά ήταν πιο κοντά σε εμένα γιατί ως μοντέλο φορούσα συχνά κοστούμια».

Στο παιχνίδι που του ετοίμασε ο Θέμης Γεωργαντάς ήρθαν και άλλες αποκαλύψεις. Όπως ότι χώρισε με την πρώην σύντροφό του, Αλέσια, επειδή εκείνη γνώρισε κάποιον άλλο.

«Μπορούν να συγχωρεθούν πολλά πράγματα όταν είσαι σε σχέση αλλά όταν κάνεις σχέση με κάποιον, δεν χωράει άλλος στη σκακιέρα».

Αναφέρθηκε ακόμη στα αρνητικά σχόλια που άκουσε από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Φάνηκε ότι τον είχαν ενοχλήσει αλλά στο τέλος κατέληξε ότι δεν κρατά καμία κακία.

Απάντησε όμως και για τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τους τόνους που είχαν ανέβει, όταν είχε φιλοξενηθεί πριν από λίγο καιρό στην Super Κατερίνα.

«Ο Ανδρέας είναι πανέξυπνος, αλλά εκείνη την ημέρα έκανε ένα φάουλ. Με ρώτησε την ώρα που έπαιζε η πρωινή εκπομπή, αν έχουμε ολοκληρώσει με την Αθηνά τη σχέση μας. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο σήκωνε μια απάντηση και μάλλον δεν του άρεσε αυτή που έδωσα» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

«Αυτή η ερώτηση μπορεί να προσβάλει μια γυναίκα κι όφειλα να προστατεύσω την Αθηνά. Στο παρελθόν είχε πει πολλά. Αν ήμουν στη θέση του Ανδρέα κι έβλεπα έναν άνθρωπο να εκφράζεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο που σε εμπνέει να πεις τέτοια πράγματα, ίσως να έλεγα κι εγώ το ίδιο» πρόσθεσε ο Αλέξης Παππάς.