Στο πλατό του The 2Night Show, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε την Τρίτη (02/11) ο Μάκης Δημάκης. Ο λαϊκός τραγουδιστής θυμήθηκε στιγμές από το ξεκίνημά του δίπλα στη Βίκυ Μοσχολιού, αλλά και αστεία περιστατικά που έγιναν στην πίστα, όταν συνεργαζόταν με τον Γιώργο Αλκαίο. Ποια διάσημη ρεμπέτισσα είναι η «νονά» του καλλιτεχνικού του ονόματος και πώς προέκυψε;

Μπορεί να τραγούδησε «Κανείς δεν είναι κανενός», αλλά ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει, για πρώτη φορά, για τη σύντροφό του, και για την τυχαία γνωριμία τους που κατέληξε σε μια πολύ δυνατή σχέση.

Ο Μάκης Δημάκης, παρέα με τους μουσικούς του, τραγούδησε στο στούντιο της εκπομπής τις μεγάλες του επιτυχίες.

«Τα τελευταία δύο χρόνια έκανα κάποιες εμφανίσεις, ασχολήθηκα λίγο με το σπίτι μου, πέρασα ελαφριά τον κορονοϊό και τώρα ξεκινάμε», δήλωσε αρχικά.

Τα πρώτα του βήματα ως μουσικός τα έκανε με τη Βίκυ Μοσχολιού. «Είχα δουλέψει και ως μουσικός στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο Πουλόπουλος και κάποια στιγμή πήγαμε εκεί που ήταν η Βίκυ Μοσχολιού, εγώ έπαιζα ως δεύτερος μπουζουκτσής, έφυγε ο πρώτος, έμεινα μόνος μου, 19 χρονών και έπαιζα με τον Μητσιά και τη Μοσχολιού. Έχω κάνει δύο χρόνια με τη Μαριώ. Η Μαριώ με φώναζε “ο Μάκης ο Δημάκης”. Δήμος είναι το μικρό μου, έτσι έμεινε. Όποτε μπορώ πάω και την βλέπω».

Για τον Γιώργο Αλκαίο: «Έχουμε μεγάλες πληγές εκεί. Δουλεύαμε 3-3μιση χρόνια μαζί. Μιλάμε στο τηλέφωνο, θέλω να πάω να τον δω στο νησί, στη Μήλο. Δεν θα ξεχάσω όταν κάναμε ένα θεατράλε στην πίστα και γελούσαμε τόσο πολύ που γινόμασταν ρεζίλι. Δεν μπορούσαμε να τραγουδήσουμε».

Για την προσωπική του ζωή και την Βαλεντίνη: «Είναι στην Εθνική Ελλάδος πρωταθλήτρια στο καράτε Ζίου Ζίτσου. Η γνωριμία έγινε στον Βοτανικό όταν δούλευα. Με είδε, με θαύμασε, το αθλητικό μου κορμί και είπε αυτός είναι ο αθλητής που θέλω».