Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Το τρίτο στεφάνι» η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον τηλεοπτικό «Λάμπρο» από τις «Άγριες Μέλισσες» και φυσικά εκείνος δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις.

Αναφερόμενος στην πλοκή των «Άγριων Μελισσών» και κατά πόσο αυτή ενδέχεται να αλλάξει, όπως αναφέρθηκε σε πρόσφατα δημοσιεύματα και οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης προχώρησαν σε διάψευση, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος τόνισε πως δεν υπάρχει αλλαγή στο σενάριο.

«Εγώ γνωρίζω ότι τα πρώτα 30 επεισόδια που πήρα είναι γραμμένα, δεν έχει αλλάξει τίποτα, ούτε λέξη» είπε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αναφερόμενος στα νούμερα της σειράς παραδέχθηκε πως είναι πιο χαμηλά από την περσινή σεζόν. «Έχουν πέσει κάποιες μονάδες. Δεν πιστεύω καθόλου ότι κούρασε. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι Άγριες Μέλισσες άνοιξαν έναν δρόμο στη μυθοπλασία. Αν είναι δυνατόν να στενοχωρηθώ επειδή κάποιο μερίδιο παρακολουθεί κάποιες άλλες σειρές» είπε ο ηθοποιός.

Η τραγουδιστή απάντηση για το γάμο

Θα παντρευόταν ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος; Ο ηθοποιός επέλεξε στην συγκεκριμένη ερώτηση να απαντήσει… τραγουδιστά.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σχολίασε πως θα πήγαινε κατευθείαν στο τρίτο στεφάνι και σιγοτραγούδησε το ομώνυμο τραγούδι από την παλιά τηλεοπτική σειρά του Ant1.