Για τις δύσκολες προσωπικές στιγμές της και πώς τις βίωσε στην τηλεόραση μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη η Ελένη Μενεγάκη, στην πρώτη συνέντευξή της από την επιστροφή της στο Mega.

Η Ελεονώρα Μελέτη ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη για εκείνες τις φορές που έπρεπε να σφίξει τα δόντια και να κάνει εκπομπή ενώ στην προσωπική της ζωή περνούσε μια μεταβατική περίοδο.

«Όταν κάνεις ζωντανή εκπομπή είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά όλα μαθαίνονται. Ο καθένας μας βρίσκει το τρόπο να αντιμετωπίσει και πολύ πιο σοβαρά από αυτά. Για μένα τα πιο σοβαρά από όλα είναι τα θέματα υγείας. Όλα τα άλλα δεν θα βρεις πώς θα τα αντιμετωπίσεις και πώς θα βρεις τον τρόπο να μεταδώσεις μια ανεμελιά σε κάποιον που περνάει πιο δύσκολα από εσένα; Θα βρεις. Μου έχει συμβεί να κλαίω και να σκουπίσω τα μάτια μου να βάλω κολλύριο και να προσπαθήσω να συντονιστώ. Για αυτό χρειάζεσαι καλούς συνεργάτες. Όταν είστε μαζί κάθε μέρα είναι αδύνατον να μην γίνεται φίλοι. Τη στιγμή που σε χρειάζεται να μπορεί να είναι κοντά σου. Όλα τα χρόνια της δουλειάς στην τηλεόραση ακουμπούσα πολύ πάνω στους συνεργάτες μου» ανέφερε.

Όσον αφορά αν έχει βιώσει ή όχι προδοσία η ίδια ανέφερε με απόλυτη ειλικρίνεια. «Όλα μου έχουν συμβεί αλλά γιατί να μένω σε αυτό; Θέλω να μένω στο άλλο. Δεν θέλω να μαυρίζω. Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία».

Ελένη Μενεγάκη: Το ότι αποφάσισα στα 44 να μείνω έγκυος ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ

Σχετικά με τις αποφάσεις που πήρε για την προσωπική της ζωή και τον τρόπο που αυτές σχολιάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε:

«Το ότι αποφάσισα στα 44 να μείνω έγκυος, που δόξα τω θεώ τα κατάφερα, ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ. Εγώ περισσότερο από τον σύντροφό μου. Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Αν αρχίσω να σκέφτομαι σε αποφάσεις σημαντικές δικές μου πόσοι σχολίασαν -και όχι πάντα με ευγένεια- τι έκανα θα σου πω ότι με έχει πειράξει. Με έχει προβληματίσει πώς γίνεται να μην υπάρχουν άλλα θέματα να απασχολούν. Αλλά αυτό είναι για μια στιγμή, το συζητάω σπίτι μου και μέχρι εκεί».

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε φανερά περήφανη ότι στα θέματα της δουλειάς εμπιστεύεται κυρίως την δική της κρίση. «Για τα θέματα της δουλειάς μου εμπιστεύομαι πάρα πολύ την κρίση μου γιατί έχει βγει πολύ σωστή. Λέω “μπράβο ρε Ελένη, τι καλό που το έκανες έτσι”» τόνισε.

«Όταν γελάω το κάνω από την καρδιά μου»

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για τη σχέση της με την αστρολογία. «Με ενδιαφέρει να διαβάζω, να χαζεύω και να ψάχνω. Μου άρεσε πολύ από νεαρή και έτσι όταν η ζωή μου μου έφερε κοντά μου την Λίτσα Πάτερα και αργότερα και άλλους, είχα την ευκαιρία να κάνω συζητήσεις και να μάθω. Αν όμως ότι έκανα ήταν ακριβώς πάνω σε αυτό θα έπρεπε να είμαι αλάνθαστη» είπε.

Όσο για τη συνήθειά της να σπρώχνει όταν γελάει είπε: «Με θυμάμαι πάντα να σπρώχνω. Να ευχαριστιέμαι το γέλιο. Όταν γελάω το κάνω από την καρδιά μου. Θέλω να έχω δίπλα μου ανθρώπους που έχουν αυτή την εξωστρέφεια. Το ευχαριστιέμαι εγώ».

Τέλος η Ελεονώρα Μελέτη ζήτησε από την Ελένη Μενεγάκη να σχολιάσει τα πρόσωπα της τηλεόρασης. «Δεν θα κάνω σχόλιο. Τη μοναδική φορά που βρέθηκα εκτός σπιτιού το μόνο πράγμα που με ρώτησαν τον Οκτώβριο ήταν να σχολιάσω τα νούμερα τηλεθέασης. Και τότε είπα να μην είμαστε αυστηροί. Δώστε χρόνο. Ας περάσουμε και καλά. Χώρος στην τηλεόραση υπάρχει για όλους μας. Δεν χρειάζεται ο ένας να πέφτει πάνω στον άλλον. Γιατί πρέπει να είμαστε αρνητικοί; Ο καθένας κάνει τη δική του δουλειά, αν το χαίρεται θα πάει και καλά. Ας απολαύσουμε αυτό που κάνουμε. Ας απολαύσουμε αυτό που μας έχει δοθεί. Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όλα τα άλλα ας τα αφήσουμε να τα συζητάει ο καθένας στο σπίτι του».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.