Το πιο ανατρεπτικό επεισόδιο – θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει και ως το… επεισόδιο της οργής – ήταν το χθεσινό στο Survivor. Περικλής Κονδυλάτος και Ανθή Σαλαγκούδη ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση, όμως, οι νέοι κανονισμοί στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και ο δημοφιλής από το κοινό παίκτης, έφεραν τα πάνω κάτω.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο και όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, οι χθεσινές ανατροπές έφεραν την κατάσταση στο συμβούλιο εκτός ελέγχου. Γιατί μπορεί η Ανθή Σαλαγκούδη προς τεράστια έκπληξη όλων (ακόμη και της ίδιας) να είναι δημοφιλής στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη (όπως αναφέρθηκε στο Ευτυχείτε βάσει των ψήφων που φέρεται να προήλθαν μαζικά από τη συμπρωτεύουσα και την κράτησαν μέσα στο ριάλιτι), όμως στην ομάδα της την Κόκκινη, μόνο δημοφιλής δεν είναι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και έγιναν πράγματα που δεν είδαμε ποτέ.

«Μαθαίνω ότι διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους μετά την ψηφοφορία και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όλοι εναντίον όλων. Παραλίγο να υπάρξει χειροδικία που τελικά απετράπη την τελευταία στιγμή. Απείλησαν τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ανθή Σαλαγκούδη ότι δεν πρόκειται να τους ξαναδώσουν φαγητό οι κόκκινοι. Παρενέβη κάπου εκεί ο Γιώργος Λιανός και ηρέμησαν τα πνεύματα. Ειπώθηκαν κουβέντες που δεν ξέρω αν θα τις δούμε γιατί δεν μπορούν να μεταδοθούν από την τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για να συμπληρώσει στο τέλος: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξαναδούμε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Survivor».