Μια έκπληξη επεφύλασσε η Βάνια στον Νίκο Μουτσινά το μεσημέρι της Τετάρτης. Η συνεργάτιδα του παρουσιαστή έδωσε «πάσα» και έβγαλε στον «αέρα» της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, τον Γιώργο Σατσίδη.

Ο λόγος της παρέμβασης αυτής του Γιώργου Σατσίδη αφορούσε αναφορές στο reality «The Bachelor» όπου περιλαμβάνεται και κάνουν λόγο για στημένο παιχνίδι και τρομερές ομοιότητες με το αντίστοιχο που προβάλλεται στην Αυστραλία.

Ο Γιώργος Σατσίδης, με την παρέμβαση του στο «Καλό μεσημεράκι» θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια γύρω από το reality του Alpha.

«Πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια. Έχεις πει, Νίκο, ότι η αποχώρηση της Μαρίνας δεν ήταν τυχαία, ότι ήταν στημένη και ότι συμβεί στο αυστραλιανό. Πρέπει να αποκαταστήσω την αλήθεια και να πω ότι το φορμάτ του παιχνιδιού είναι ότι όποια κοπέλα θέλει, φεύγει όποτε θέλει. Και φεύγει και στην τελετή των ρόδων και αυτό συνέβη και με τη Μαρίνα. Αυτό είναι όλο» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Σατσίδης.

Σε ερώτηση του Νίκου Μουτσινά σχετικά με την πτώση του Παναγιώτη Βασιλάκου από το άλογο, κάτι το οποίο, σύμφωνα με τον παρουσιαστή έχει γίνει και στο Αυστραλιανό «Bachelor», ο Γιώργος Σατσίδης απάντησε: «Με τα άλογα, τι; Επειδή ήμουν εκεί, ο Παναγιώτης ήρθε μετά και μου είπε “δεν μπορείς να φανταστείς, πέσαμε με τα άλογα”.

Δεν υπάρχει λόγος να μου πει κάποιος με τον οποίο συνεργάζομαι ότι έπεσε με ένα άλογο και έχω χτυπήσει και μάλλον δεν είμαι καλά, αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Μου περιέγραψε ακριβώς τι είχε συμβεί. Δεν ισχύουν αυτά που λένε. Είναι αρκετά κακοπροαίρετα από εκπομπές που θέλουν να κάνουν νούμερα χρησιμοποιώντας αυτό το show».