Με την ατζέντα της επικαιρότητας να είναι «βαριά» καθώς οι εξελίξεις τόσο σε ότι αφορά τον κορονοϊό αλλά και τις εκλογές στις ΗΠΑ «τρέχουν» μια νέα εκπομπή έκανε πρεμιέρα μέσα από τον «αέρα» της ΕΡΤ.

Ο λόγος για το «Μουσικό Κουτί» με οικοδεσπότες τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη.

Οι δυο καλλιτέχνες, το βράδυ της Πέμπτης, άνοιξαν για πρώτη φορά το «Μουσικό Κουτί» τους και υποδέχθηκαν το τηλεοπτικό κοινό ξαφνιάζοντας τους ευχάριστα, κάτι το οποίο αποτυπώθηκε και στον κόσμο του twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδέα της νέας αυτής μουσικής εκπομπής ανήκει στον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Οι δυο πρώτοι καλεσμένοι στο «Μουσικό Κουτί» ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Φοίβος Δεληβοριάς.

«Καλώς ήρθατε λοιπόν στην πρεμιέρα μας. Καλώς ήρθατε στο Μουσικό Κουτί μας. Πρώτα από όλα οι συστάσεις. Είμαι ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Το Μουσικό Κουτί είναι αυτό το μαγικό πραγματάκι που για μένα ήταν το πρώτο Youtube της παιδικής μου ηλικίας. Αλλά είναι και όλο αυτό! Είναι το σπίτι μας όπου υποδεχόμαστε τους φίλους μας για να παίξουμε. Τώρα που είμαστε μεγάλα παιδιά. Θέλουμε να ακούσουμε τις ιστορίες των καλεσμένων μας, θέλουμε να ακούσουμε και να θυμηθούμε τα πιο καλά τους τραγούδια και να μάθουμε τα αγαπημένα τους, να μάθουμε δηλαδή ποια είναι εκείνα τα τραγούδια που τους μεγάλωσαν και τους έκαναν αυτούς που είναι σήμερα» ανέφερε ο Νίκος Πορτοκάλογλου ως ο ένας εκ των δυο οικοδεσποτών της εκπομπής.

Την ερχόμενη Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 στις 22.00 ο Νίκος Πορτοκολάγλου και η Ρένα Μόρφη θα υποδεχθούν στο «Μουσικό Κουτί» τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα, τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος ΠΥΞ ΛΑΞ.