Ακόμα ένα σκηνικό έντασης διαδραματίστηκε στο πλατό του «My Style Rocks». Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστές ήταν ο κριτής του διαγωνισμού μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης και η παίκτρια Τζένη Γεωργιάδου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης, σχολιάζοντας την ενδυματολογική επιλογή της Αρετής Λις που βρισκόταν εκείνη την ώρα μπροστά του, ανέφερε ότι το στυλ που επέλεξε δεν την κολακεύει ιδιαίτερα εξαιτίας της «ανοιχτής» της περιφέρειας.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Τζένης η οποία τόνισε πως δεν θέλει να ακούγονται τέτοια μηνύματα μέσα από την εκπομπή.

«Αυτή τη στιγμή κύριε Κουδουνάρη αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα ειλικρινά γιατί έχετε κάνει κάποια σχόλια για τον σωματότυπό της που είναι απαράδεκτα. Ότι έχει κάποια παραπάνω κιλά. Αυτό δεν έχει να κάνει κάτι με την αισθητική της, έτσι είναι το σώμα της. Δεν θέλω να ακούγονται τέτοια μηνύματα έξω» είπε η παίκτρια στον Στέλιο Κουδουνάρη.

Η απάντηση του κριτή άμεση: «Είπα κάτι για το σώμα της; Εγώ σαν Στέλιος Κουδουνάρης και σαν σχεδιαστής και επαγγελματίας θεωρώ ότι όλα τα ρούχα δεν πάνε σε όλους τους ανθρώπους.

Είπα ότι επειδή έχει πιο ανοιχτή περιφέρεια κι αδύνατα πόδια, αυτή η φούστα δεν της ταιριάζει. Άμα είναι ο καθένας να φορά ότι του κατέβει και να έρχεται εδώ πέρα και να μην μπορούμε να πούμε σου πάει, σε παχαίνει, σε κονταίνει, σε ψηλώνει, να πάμε όλοι σπίτια μας και να τελειώνουμε. Θεωρείς ότι έχω προσβάλει την Αρετή για το σώμα της; Έχεις καταλάβει κάτι λάθος.

Είμαι υπέρμαχος της αγάπης για το σώμα, ο καθένας πρέπει να αγαπά τον εαυτό του με τα ρούχα που επιθυμεί, φτάνει να μην προσβάλλει και να μην καταπατά τα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων. Τα ρούχα δεν πάνε σε όλους, αν δεν συμφωνείς κακώς ήρθες».