H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρέτησε το Survivor 2,και μάλιστα με νίκη στον αγώνα που προηγήθηκε. H πέμπτη φορά που βγήκε υποψήφια ήταν και η καθοριστική που την έφερε εκτός παιχνιδιού. Όλοι οι συμπαίκτες της την αποχαιρέτησαν με αγάπη, αλλά η Όλγα Φαρμάκη φάνηκε ότι στενοχωρήθηκε περισσότερο από την αποχώρησή της και η συγκίνηση και τα κλάματα δεν έλειπαν. H γνωστή παρουσιάστρια συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και πλέον αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης. Οι τηλεθεατές έδειξαν, αυτή τη φορά, την προτίμησή τους στους Νάσο Παπαργυρόπουλο και Στέλιο Κρητικό, οι οποίοι συνεχίζουν μέσα στο παιχνίδι. «Χαίρομαι πάρα πολύ για όλα αυτά που πήρα και θα τα έχω κληρονομιά. Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα όλους αυτούς τους ανθρώπους και τους χαρακτήρες. Νομίζω ότι το έζησα με όλα τα… γκάζια. Και θα πάω πολύ γεμάτη στην πατρίδα. Ευχαριστώ πολύ!», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο Μιχάλης Μουρούτσος αγκαλιάζοντας την Κωνσταντίνα της είπε: «Κωνσταντίνα μου χαίρομαι πάρα πολύ, είσαι πραγματική».

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, από την Κυριακή που μπήκε στο Survivor 2, έχει δείξει μια πολύ μεγάλη συμπάθεια προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στο πρώτο του συμβούλιο, όμως, την ψήφισε και σήμερα απολογήθηκε on camera γι’ αυτή του την κίνηση. «Πέρασα στιγμές αγωνίας με το τι θα ψηφίσω… Που πραγματικά έναν άνθρωπο τον νιώθεις με την καρδιά σου και καλείσαι να ψηφίσεις κάποιον, αλλά θα πρέπει να το κάνεις βάσει αποτελεσμάτων γιατί μέχρι τώρα έτσι ψηφίζει η ομάδα. Το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να ψηφίσω ένα από τα αγαπημένα μου άτομα εδώ μέσα, την Κωνσταντίνα. Το καλύτερο… Δεν μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερο γιατί το έκανα με μισή καρδιά, για να μην πω καθόλου με την καρδιά μου», είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος πάντως προκάλεσε και την πρώτη ένταση όταν πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει καρύδες μόνος του και ήπιε το γάλα μόνος του, κάτι που εξόργισε την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία του ζήτησε το λόγο. Στη συζήτηση που έκαναν όλοι στη φωτιά, ο Στέλιος εξήγησε σε όλους τι συνέβη, ωστόσο, τόνισε πως πρέπει να το αφήσουν πίσω όλο αυτό που συνέβη. Και κάπου εκεί, ο Σώζων θεώρησε σωστό να του πει: «Κουκουρούκου μανταλάκια Στέλιο, άστο», κάνοντας τον γνωστό ηθοποιό να τον κοιτά με απορία. «Αν κάποιος είναι επιθετικός στα λόγια του, δεν αναγνωρίζει τις πράξεις μου που κάνω εδώ είτε με τη φωτιά είτε με τα ξύλα είτε στην καλύβα… Αν δείξει δηλαδή να μην αλλάζει εύκολα τη σκέψη του, να μην δέχεται καινούργιες αντιλήψεις παρά μόνο το “εμείς είμαστε, εμείς τα περάσαμε” λες και ήταν στον πόλεμο του ’40, στην κατοχή… Τότε ίσως να είμαι πιο επιθετικός και εκτός από τα αγωνιστικά», είπε ο Σώζων. «Σήμερα το πρωί καθόμουν στον κορμό εγώ, ο Τσίλης, ο Μουρούτσος, η Σαλταφερίδου… Και ήταν και ο Σώζων, μας είπε ότι πεινάει, πώς θα διαχειριστούμε σήμερα το φαγητό… Του είπαμε ότι θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα… Ο Σώζων θεώρησε ότι πρέπει να πάει να πάρει καρύδες, να τις ανοίξει μόνος του, να πιει το γάλα μόνος του… Ήρθε και μου είπε ότι άνοιξε τρεις, μετά έμαθα ότι ήταν πέντε… Μετά μου είπε τέσσερις…», είπε ο Στέλιος Κρητικός.

Στον αγώνα επάθλου φαγητού αναμετρήθηκαν για μία ακόμη φορά οι δύο ομάδες. Αν και οι Διάσημοι προηγούνταν 4-0, στο τέλος νικητές ήταν και πάλι οι Μαχητές με 10-7, οι οποίοι απόλαυσαν και τις πίτσες. Αργότερα οι ομάδες ενημερώθηκαν από τον Σάκη για την έναρξη ενός νέου αγωνίσματος, του symbol game. Οι παίκτες θα αγωνίζονται σε ζευγάρια ύστερα από κλήρωση και κάθε φορά θα προκύπτουν δύο νικητές (άντρας-γυναίκα) που θα παίρνουν το symbol. Οι κάτοχοι των περισσότερων συμβόλων κάποια στιγμή, θα παίξουν σε έναν αγώνα από τον οποίο ο νικητής θα μπορέσει να δει τους συγγενείς του, αλλά και κάποιος θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Οι νικητές κάθε symbol game κερδίζουν και έπαθλο φαγητού που μοιράζονται με δύο μέλη της ομάδας τους.