Μετά από μία έντονη εβδομάδα στο Survivor, με ανακατατάξεις και νίκες και των δύο ομάδων στα αγωνίσματα και αφού προηγήθηκαν τα ευτράπελα με το χαμένο μαγιό του Γιώργου Χρανιώτη και την πρόταση μέσω sms για κουμπαριά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, έφτασε το βραδινό συμβούλιο αποχώρησης με τις δύο ομάδες ενωμένες.

τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως την ψήφο του κοινού για να αποχωρήσει από το παιχνίδι πήρε ο Ορέστης Τσάνγκ.

Ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά την ανακοίνωση σχολίασε συγκινημένος πως «θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω αυτό το όμορφο ταξίδι. Ευχομαι στην ομάδα να είναι ενωμένη. Έχω κάνει φίλους εντός και εκτός παιχνιδιού. Αυτό το ταξίδι τελειώνει εδώ με πολλές γνώσεις και πολλές περιπέτειες».

Νωρίτερα στα σχόλια οι παίκτες και των δύο ομάδων φάνηκαν χαλαροί και σχετικά χαμογελαστοί παρόλο που ένας συμπαίκτης τους θα αποχωρούσε. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος άφησε αιχμές για τους παίκτες που πιέζουν τους άλλους όταν αγωνίζονται και πιο είναι το όριο που δεν πρέπει να ξεπερνά κάπως.

survivor2

Μία αψιμαχία για τις συμπάθειες και την «πλάκα που έχει να είναι κάποιος υποψήφιος» είχαν και ο Ορέστης Τσανγκ και του Γιώργου Χρανιώτη με αφορμή την κίνηση του δεύτερου προς τον μισθοφόρο όταν κέρδισε την ασυλία. Οι δύο παίκτες αντιμάχησαν με επιχειρήματα για αρκετή ώρα για το τι μπορεί να σημαίνει να περνάει κάποιος την διαδικασία της αποχώρησης.

Η Ελισάβετ που έχει περάσει πολλές φορές από αυτή τη διαδικασία σχολίασε πως «δεν αγχώνομαι πλέον. Το έχω συνηθίσει και έχω δεθεί με τα παιδιά και απολαμβάνω την ζωή στην παραλία μας».