Tο χλιδάτο πάρτι αρραβώνων ενός εκατομμυριούχου τραπεζίτη στο Τορίνο πήρε μια σκοτεινή τροπή, όταν ο γαμπρός κατηγόρησε τη νύφη του για απάτη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προκαλώντας τεράστια δημόσια διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού. Ο Massimo Segre, 64 ετών, κάλεσε την υψηλή κοινωνία της Ιταλίας στην έπαυλή του στο Τορίνο, για να γιορτάσει τον επερχόμενο γάμο του με την 47χρονη Cristina Seymandi.

Tο πολυτελές πάρτι αρραβώνων δεν ήταν παρά μια καλοστημένη παγίδα για τη μνηστή του, την οποία κατηγόρησε μπροστά σε όλους για απιστία, βάζοντας τέλος στη σχέση τους. Έτσι ο τραπεζίτης, αντί για τη συνηθισμένη ομιλία αγάπης προς την μέλλουσα νύφη, την κατηγόρησε για απάτη, προς σοκ της Τορινέζικης υψηλής κοινωνίας.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι που είχαν έρθει για να γιορτάσουν τον αρραβώνα του τραπεζίτη με την Κριστίνα Σεϊμάντι, έγιναν τελικά μάρτυρες του δημόσιου χωρισμού τους, με τον εκατομμυριούχο να εκθέτει στην ομιλία του τη γυναίκα και να της προτείνει να πάει στη Μύκονο με τον… εραστή της, μεταδίδει η Daily Mail.

«Θέλω να δώσω στην Κριστίνα την ελευθερία να αγαπά. Πιο συγκεκριμένα, να αγαπά ένα άλλο άτομο, έναν διακεκριμένο δικηγόρο για τον οποίο προφανώς νοιάζεται περισσότερο απ’ ό,τι για εμένα». «Αγαπημένη μου Κριστίνα, ξέρω πόσο ερωτευμένη είσαι μαζί του πνευματικά και σεξουαλικά. Και ξέρω ότι πριν από αυτόν είχες σχέση με έναν γνωστό σου βιομήχανο» συνεχίζει ο 64χρονος, διαβάζοντας από ένα χαρτί το «κατηγορητήριο» και κοιτάζοντας περιστασιακά την 47χρονη που στέκεται αποσβολωμένη δίπλα του, μπροστά στους 150 περίπου καλεσμένους τους.

«Μη νομίζετε ότι με ευχαριστεί να φαίνομαι κερατάς μπροστά σε όλους εσάς… Η Κριστίνα είναι τόσο καλή στο να παρουσιάζει τις δικές της αλήθειες, που δεν μπορούσα να την εμπιστευτώ να σας πει τον λόγο που απόψε βάζω τέλος στη σχέση μας. Είναι μια κοινότοπη ιστορία απιστίας, πριν καν γίνει ο γάμος. Είμαι πολύ απογοητευμένος και θλιμμένος», πρόσθεσε ο τραπεζίτης, προτού ευχηθεί στην πρώην μνηστή του τα καλύτερα και της προτείνει να πάει στη Μύκονο (όπου επρόκειτο να ταξιδέψουν οι δυο τους μετά το πάρτι) με τον εραστή της, αφού «έτσι κι αλλιώς όλα είναι πληρωμένα».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Σέγκρε, τα φώτα χαμήλωσαν και ο ίδιος αποχώρησε.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ που επικαλείται η Daily Mail, πολλοί από τους καλεσμένους του πάρτι ενοχλήθηκαν για τον τρόπο που ο εκατομμυριούχος φίλος τους επέλεξε να χειριστεί τον χωρισμό του. Σε επιστολή της σε τηλεοπτικό πρόγραμμα, η Σεϊμάντι χαρακτήρισε πράξη ψυχολογικής βίας το δημόσιο «κατηγορώ» του 64χρονου, ισχυριζόμενη ότι σχεδίαζε καιρό την εκδίκησή του. Σύμφωνα με την ίδια, ένα πολύτιμο δαχτυλίδι με ζαφείρι που της είχε χαρίσει η μητέρα του εκατομμυριούχου «εξαφανίστηκε μυστηριωδώς» 15 μέρες πριν από το πάρτι.

Μιλώντας στους Times, σύμβουλος της 47χρονης είπε ότι η πελάτισσά της θα απαντήσει νομικά στη ζημιά που προκάλεσε στην υπόληψή της ο τραπεζίτης. «Έχει δεχτεί πολύ σοβαρές επιθέσεις στα social media και απειλές από Ιταλούς πολίτες. Αυτή η εμπειρία ήταν πολύ τραυματική για εκείνη».

Ο δικηγόρος της Σεϊμάντι, Κλαούντιο Στράτα, είπε ότι ο σκοπός του Σέγκρε ήταν να την ταπεινώσει δημόσια. «Διάβασε την επιστολή μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους, με τη σκηνή να καταγράφεται σε βίντεο που εστάλη στις εφημερίδες. Δεν πιστεύουμε ότι ήταν κάτι αυθόρμητο». Ο εκατομμυριούχος, από τη μεριά του, αρνείται κατηγορηματικά ότι έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, ή ότι έδωσε την άδεια να καταγραφεί το ξέσπασμά του. Επίσης κατηγορεί τη Σεϊμάντι ότι «έκλεψε» 700.000 ευρώ από τον κοινό λογαριασμό του ζευγαριού, αν και η ίδια υποστηρίζει ότι η μεταβίβαση των χρημάτων έγινε με τη συγκατάθεσή του, πριν χωρίσουν.