Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η εντυπωσιακή φίλη του Μικ Τζάγκερ, Μέλανι Χάμρικ, εντοπίστηκε να φοράει ένα λαμπερό δαχτυλίδι. Ενώ η 36χρονη χορεύτρια μπαλέτου επέμενε ότι επρόκειτο για ένα απλό δαχτυλίδι, οι φίλοι της ισχυρίζονται ότι η Χάμρικ και ο 79χρονος Τζάγκερ είναι στην πραγματικότητα αρραβωνιασμένοι.

Όσοι βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι λένε ότι η Μέλανι παραδέχτηκε σε πρόσφατο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη ότι είναι αρραβωνιαστικιά του Μικ Τζάγκερ. «Η Μέλανι ήταν στο American Ballet Theatre και έλεγε στους φίλους της ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον Μικ», δήλωσε μια πηγή, σύμφωνα με την dailymail.co.uk.

«Ήταν πολύ ξεκάθαρη ότι το δαχτυλίδι της είναι δαχτυλίδι αρραβώνων και ότι είναι πλέον αρραβωνιαστικιά του. Η οικογένειά της, επίσης, καταλαβαίνει πολύ καλά ότι οι δυο τους είναι αρραβωνιασμένοι και ενθουσιασμένοι». Η πηγή πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν σχέδια για γάμο, αλλά σημαίνει πολλά για τη Μέλανι να είναι αρραβωνιασμένη. Όλοι οι φίλοι της είναι χαρούμενοι γι’ αυτήν».

Η Μέλανι γνώρισε τον τραγουδιστή των Rolling Stone πριν από εννέα χρόνια. Προηγουμένως, είχε διαψεύσει τις φήμες περί αρραβώνων. Όταν ρωτήθηκε για το δαχτυλίδι, το οποίο εθεάθη να φοράει τον Νοέμβριο, διευκρίνισε: «Στο μυαλό μου, είναι ένα απλό ‘’δαχτυλίδι υπόσχεσης’’. Θα είμαστε ανώριμοι και θα το πούμε έτσι».

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε σε μια συναυλία στο Τόκιο, έχει έναν εξάχρονο γιο που ονομάζεται Deveraux ‘Devi’ Octavian Basil Jagger.

Ο Μικ Τζάγκερ και η Μέλανι Χάμρικ

Ο μουσικός έχει αποκτήσει οκτώ παιδιά με πέντε διαφορετικές γυναίκες. Το μεγαλύτερο παιδί του, μια κόρη με το όνομα Karis, είναι 52 ετών και γεννήθηκε από μια σύντομη σχέση με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Marsha Hunt.

Στη συνέχεια, απέκτησε μια κόρη με το όνομα Jade, η οποία είναι σήμερα 51 ετών. Την Jade την απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Bianca, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1971 έως το 1978.