Όσο και να προσπαθούν, κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να απαρνηθούν τη διασκέδαση και τα πάρτι, ειδικά αν μένουν στο Λος Άντζελες. Μια από αυτούς είναι και η Μέγκαν Μαρκλ, για την οποία, τις τελευταίες ημέρες ακούγεται πως το μότο της είναι το «a little party never killed nobody» (ένα πάρτι δεν σκότωσε ποτέ κανέναν).

Τα νέα που έρχονται από πηγές του εξωτερικού, αναφέρουν πως Μέγκαν Μαρκλ αφήνει τον πρίγκιπα Χάρι στο σπίτι, ενώ εκείνη βγαίνει και διασκεδάζει στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, στέλνει απεγνωσμένα μηνύματα σε φίλους της για να κάνουν παρέα.

Η δημοσιογράφος Petronella Wyatt ισχυρίζεται ότι η 41χρονη Μαρκλ εντοπίζεται τακτικά στο Λος Άντζελες, χωρίς τον Harry. «Οι φίλοι μου που ζουν κοντά στον Χάρι και τη Μέγκαν πέφτουν πάντα πάνω στη Μέγκαν στα πάρτι αυτές τις μέρες», έγραψε η Wyatt στο Twitter στις 12 Μαΐου. «Περιέργως, τείνει να αφήνει τον Χάρι στο σπίτι».

«Το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να κάνουν παρέα με διασημότητες. Ήμουν σε ένα πάρτι τις προάλλες και μιλούσα με κάποιον γι’ αυτούς. Η Μέγκαν έστελνε μηνύματα στο άτομο, με το οποίο ήμουν εκεί. Το θέμα είναι ότι απλώς αυτοί οι δύο δεν σταματούν», υποστήριξε ο Tim Dillon, παρουσιαστής του Χόλιγουντ. «Είναι σαν ριάλιτι σταρ χαμηλού επιπέδου, που προσπαθούν να προσκολληθούν σε οποιονδήποτε». Ο ίδιος πρόσθεσε πως «είμαι κυριολεκτικά στο πάρτι και μου δείχνουν μηνύματα της Μέγκαν που παρακαλάει τους ανθρώπους να την κάνουν “παρέα”, προσπαθεί να πάει σε διάφορα μέρη». «Πολλοί άνθρωποι σε αυτό το πάρτι έλεγαν: “Της στέλνουμε μήνυμα πίσω, είναι δούκισσα, αλλά έχουμε βαρεθεί“», μοιράστηκε.

Αυτά η πληροφορία από το nypost.com, έρχεται λίγο μετά από ένα δημοσίευμα, που υποστηρίζει ότι ο Χάρι και η Μέγκαν πρόκειται να σταματήσουν να δημοσιεύουν αποκαλυπτικά άρθρα, να συμμετέχουν σε συνεντεύξεις και να παίρνουν μέρος σε ντοκιμαντέρ, επειδή «δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν».