Ο John Stamos αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι έβαλε να απολύσουν τις 11 μηνών Mary-Kate και Ashley Olsen από την κωμική σειρά «Full House», αφού «δεν μπορούσε να αντέξει» το συνεχόμενο κλάμα των διδύμων.

Ο Stamos εμφανίστηκε στο podcast «Good Guys» των Josh Peck και Ben Soffer και εξήγησε ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου της επιτυχημένης σειράς, ενώ γύριζε μια σκηνή με τον Dave Coulier.

Στην εμβληματική πλέον σκηνή, ο χαρακτήρας του Stamos, ο θείος Jesse, και ο Joey (Coulier) προσπαθούν να φροντίσουν τη Michelle Tanner – ρόλο που μοιράζονταν οι δίδυμες Olsen – ενώ ο πατέρας τους, Danny Tanner, τον οποίο υποδυόταν ο αείμνηστος Bob Saget, λείπει.

«Κάνουμε τη σκηνή. Ο Τζόι κι εγώ αλλάζαμε το μωρό και ο Danny έφυγε και είπε ‘’φρόντισε τα παιδιά’’. ‘’Ναι, το αναλαμβάνουμε εμείς. Το αναλαμβάνουμε’’», δήλωσε ο 59χρονος Stamos. «Οπότε, μεταφέρουμε το μωρό κάτω και το πηγαίνουμε στην κουζίνα και το λούζουμε με το λάστιχο. Και ούρλιαζε. Και οι δύο ούρλιαζαν. Ήθελαν να είναι οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί – το ίδιο και εγώ».

Σύμφωνα με τον Stamos, ο παραγωγός της εκπομπής άλλαζε συνεχώς τα δίδυμα, υποσχόμενος στον Stamos ότι δεν θα έκλαιγαν, κάτι που εξόργισε τον ηθοποιό. «Ήταν 11 μηνών και ο Θεός να τα ευλογεί. Συνέχεια άλλαζαν μωρά και έλεγαν ‘’αυτό εδώ δεν θα κλάψει’’». Δεν μπορούσα να το αντέξω», θυμήθηκε ο Stamos. «Και είπα ‘’αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει’’. Έτσι, τα ξεφορτώθηκαν».

Στη συνέχεια, όπως μεταδίδει το nypost.com, ο παρουσιαστής του podcast, Josh Peck, ρώτησε τον ηθοποιό αν οι δίδυμες Όλσεν έμαθαν ποτέ ότι απολύθηκαν. «Το έμαθαν τώρα», απάντησε ο Stamos. «Ήταν μόνο λίγες μέρες και μετά είπα ‘’φέρτε τις Όλσεν πίσω! Αυτά τα παιδιά είναι τρομερά’’».