Σε μια αιχμηρή ανάρτηση κατά του Αντώνη Κανάκη προχώρησε ο Μάρκελλος Νύκτας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. «Δεν χρειάζεται να σας τον συστήσω είναι γνωστός και η παρέα των Ντάλτονς που ούτε μια τους εκπομπη δεν έχω δει αυτό που δεν ξέρετε η το έχετε ξεχασει αυτοί που το θυμάστε .

Με ΕΚΡΑΖΕ αυτό το καθαρόαιμο αρσενικό χωρίς αιδώ και κατά εξακολούθηση σε κάθε εκπομπη ονομαστικά με απερίγραπτη ειρωνεία κακαρίζοντας σκασμένος στα γέλια με τους άλλους που του κρατάνε την ουρά Νύκτα Νύκτα και μια φορα έσβησαν και το φως στο Στουντιο γέλια μέχρι δακρύων οολοι ο πέρα τερ και αλλά νούμερα και ήταν τότε και αυτος που τον κατάπιε η γης Αδερφή σου λέει κράξτε άφοβα τι θα κάνει ;χαχα ο Ομοφοβικός σεξιστής που χαχάνιζει και δεν έχει ανάστημα και αγωγή Ήταν τότε μια τηλ πανελιστρια που εστάλη από την εκπομπη της για να δει τις αντιδράσεις μου από το συνεχές ξεφωνητο δεν έδωσα συνεχεια Πετρουτσελι ήταν η εν λόγω …

Τώρα με ενοχλεί πιο πολύ από ποτε θα πρεπε να κινηθώ να δω τα μουτρα του να φθάνει στη δικαστική αίθουσα ήμουν ομως δειλος και ετσι παρέμεινα τα βάζει με τους πάντες χωρίς να βλέπει το χαλί του στον καθρέφτη και τον κακόντυμένων συντροφων του που έδωσαν χοντρά δείγματα ρατσισμού και εκμεταλλεύσης ομοφυλοφίλων αλλά και αδολων υπάρξεων Φτου Σου και Φτου Σας τραμπούκοι» έγραψε μεταξύ άλλων ο Μάρκελλος Νύκτας.

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/04), ο Μάρκελλος Νύκτας μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου και την εκπομπή Super Κατερίνα για το θέμα, αναφέροντας: «Παλιότερα που ήμουν στην τηλεόραση, είχαν πάρει σχοινί κορδόνι αυτός και η παρέα των Ντάλτονς και ανέφεραν το όνομά μου. Ο λόγος ποιος ήταν να γελάει κάποιος με εμένα; Έπαιρναν υλικό και με έκραζαν. Είχαν σβήσει και το φως και έπεφταν κάτω και χτυπιόντουσαν. Ποιος ήταν ο λόγος που το έκανε;».

«Ήταν καθαρά σεξουαλικό υπονοούμενο. Αν αυτό συνέβαινε τώρα, αμέσως θα έκανα κάτι, εφόσον υπάρχει η πλάτη του νόμου. Τότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι», τόνισε στη συνέχεια.