Η Ευδοκία Τσαγκλή η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother επέβαινε στο μοιραίο Intercity το οποίο συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη και οδήγησε στο θάνατο 57 ανθρώπους.

Η νεαρή κοπέλα η οποία βίωσε και εκείνη τον απίστευτο τρόμο και φόβο, ήταν από τους τυχερούς που κατάφεραν να επιζήσουν από το τραγικό δυστύχημα.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, προβλήθηκε επεισόδιο του My Style Rocks στο οποίο η Ευδοκία Τσαγκλή έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο διαγωνισμό μόδας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, τα επεισόδια ήταν μαγνητοσκοπημένα και τα γυρίσματα είχαν γίνει αρκετές μέρες πριν το τραγικό συμβάν.

Για το αν θα συνεχίσει η Ευδοκία Τσαγκλή να συμμετέχει στο My Style Rocks, θα εξαρτηθεί από την ίδια και την κατάσταση της υγείας της.

Με αφορμή την προβολή του επεισοδίου, η Ευδοκία Τσακλή θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Instagram.

«Ένα ροζ πλάσμα ξεπροβάλει από το σκοτάδι! Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα και έχοντας διαβάσει τόσα υπέροχα μηνύματα, η καρδιά μου γεμίζει με αγάπη. Μου διδάσκετε μια υπερδύναμη του ανθρώπου: να είναι εκεί για τον συνάνθρωπο. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ. Μπορεί να μην σας ξέρω από κοντά όλους, μα πιστεύω πως είμαστε όλοι οι άνθρωποι που έχουμε συναναστραφεί: είστε κομμάτι μου, και εγώ δικό σας. Ακόμα και ηλεκτρονικά, τα συναισθήματα σας με αγγίζουν. Με βοηθούν τόσο όσα διαβάζω. Και με βοηθάει πολύ να γράφω. Έχει 10 μέρες που γράφω πολύ», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.