Σε ένα από τα φημισμένα πανηγύρια της Ικαρίας χόρεψε η Τζένη Μπότση, λίγο πριν αποχαιρετήσει το αγαπημένο της νησί και επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η ηθοποιός, με συγκίνηση αναφέρθηκε στην Ικαρία, την οποία «Με ένα πλατύ, ήρεμο και γαλήνιο χαμόγελο, αλλά και με δάκρυα στα μάτια» αποχαιρέτησε.

«Καλοκαίρι 2022….Με ένα πλατύ , ήρεμο και γαλήνιο χαμογελο, αλλά και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετώ για άλλη μια χρονιά την Ικαρια, την Ικαριά ΜΟΥ! Βρέθηκα πάλι με τις νεράιδες και τα ξωτικά μου, ενοιωσα ξανά τον Διονυσο να μου χαϊδεύει τα μαλλιά, και δειλά δειλά μετά από 3 χρόνια αγκαλιαστηκα και πάλι για να χορέψω τον μαγικο μας χορό!

Και αν γεμίζουν συνέχεια δάκρυα τα μάτια μου ,όσο γράφω, είναι γιατί αισθάνομαι την τύχη να με πνιγεί! Τύχη γιατί γυρνάω κάθε χρονο στη σταθερά μου, στις αναμνήσεις μου, ενώ δημιουργώ αναμνήσεις ζωής και για την Αλίκη! Καλή συνέχεια καλοκαιριού….αν και όλοι ξέρουμε ότι με αυτή την ευχή απλά,χρυσώνουμε το χάπι… ενώ δεν δίστασε να χορέψει και Ικαριώτικο, εντυπωσιαάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους» έγραψε στο βίντεο με τον χορό της στο πανηγύρι στην Ικαρία η Τζένη Μπότση.