Στο πλατό της εκπομπής «Τι λες τώρα» βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το Σάββατο προκειμένου να συναντήσει την Κατερίνα Καραβάτου και την τηλεοπτική της παρέα στο MEGA. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε σε παλαιότερες συνεργασίες και στην δύναμη που είχε επί σειρά ετών στην ελληνική τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από θέση ισχύος δεν έχω αδικήσει ποτέ κανέναν και το λέω με πλήρη γνώση. Δεν αδίκησα κανέναν γιατί ποτέ τη θέση που ήταν πραγματικά ισχύος δεν την χρησιμοποίησα. Να έρθει κανείς να μου πει… Περισσότερο διεύρυνα θέσεις, δηλαδή ένιωθα ότι αυτός θέλει δουλειά και έλεγα να τον πάρουν».

«Εδώ σεκιουριτάς απολύθηκε από το ραδιόφωνο που δούλευα και έκανα ολόκληρη παντέντα για να φτάσει πάνω ότι είμαι στενοχωρημένος που απέλυσαν έναν γιατί ο διευθυντής είχε τα νεύρα του. Δεν έχει χάσει κανείς τη δουλειά του».

«Έχουν υπάρξει γυναίκες με νεύρα ορμονικά, που μου πετούσαν την εφημερίδα έτσι στη μούρη και δεν έλεγα ποτέ να φύγουν γιατί ήθελα και γω την ηρεμία μου» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.