Για τη «βλακώδη φάρσα» που έκανε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος στη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε, μίλησαν στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης. Ο ηθοποιός, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, θέλησε να κάνει μια φάρσα η οποία αποδείχθηκε αποτυχημένη καθώς κινητοποιήθηκαν 7 φορείς και εκείνος κατέληξε στο κρατητήριο.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, πήρε τηλέφωνο στο ταμείο του θεάτρου Νέος Ακάδημος όπου πρωταγωνιστεί, και ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα. Όπως ήταν φυσικό, ο ταμίας ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες έσπευσαν στο σημείο. Ο ηθοποιός τους εξήγησε ότι επρόκειτο για φάρσα και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Γιώργος Λιάγκας: Σε ένα θέατρο σέβεσαι και τον ταξιθέτη, από εκεί φαίνεται και ο πολιτισμός

Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας το θέμα, είπε: «Σε ένα θέατρο σέβεσαι και τον ταξιθέτη, από εκεί φαίνεται και ο πολιτισμός. Δεν μπορείς να παίρνεις τον ταλαίπωρο τον ταμία που κάνει ο άνθρωπος τη δουλειά του παραμονή Πρωτοχρονιάς και να του λες έλα μας έβαλαν βόμβα και να είστε πάνω στο καμαρίνι δυο τρεις -μην τους χαρακτηρίσω- και να λένε χαχαχα κοροϊδέψαμε τον ταμία. Και κομπάζανε στο καμαρίνι ότι κορόιδεψαν τον ταλαίπωρο τον ταμία. Τι να πω τώρα»;

«Βρίζουμε την παλαιά γενιά και τα κουσούρια της. Αυτός είναι ένας πολύ μοντέρνος άνθρωπος και ανήκει στη νέα γενιά που φέρει έναν διαφορετικό αέρα πολιτισμού υποτίθεται. Αυτές οι φάρσες ανήκουν σε μια άλλη εποχή», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι 7 φορείς που κινητοποιήθηκαν για τη φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε και ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας ο οποίος τόνισε πως για τη φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη κινητοποιήθηκαν 7 φορείς. «Κινητοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα, κινητοποιήθηκε η Άμεση Δράση, κινητοποιήθηκαν περιπολικά, κινητοποιήθηκε το ΤΕΕΜ, κινητοποιήθηκε η Εισαγγελία, κινητοποιήθηκε το νομικό τμήμα της Εισαγγελίας» είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Η φωτογραφία – ντοκουμέντο από την στιγμή που έφτασε στο θέατρο η Αστυνομία

Φωτογραφία – ντοκουμέντο πρόβαλλε η εκπομπή «Πρωινό» στην οποία απεικονίζεται η στιγμή που η Αστυνομία βρέθηκε στο θέατρο Ακάδημος μετά το τηλεφώνημα για βόμβα, του Σπύρου Χατζηαγγελάκη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο μέχρι να έρθει η Ασφάλεια και Αντιτρομοκρατική.