Για τη μάχη της με τη βουλιμία μίλησε η Nicole Scherzinger σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan για το τεύχος Αυγούστου.

«Είναι μια τόσο φρικτή και παραλυτική ασθένεια η βουλιμία», λέει η διάσημη τραγουδίστρια προσθέτοντας πως «για εμένα αποτελεί μία σκοτεινή εποχή. Γι ‘αυτό μπορώ να συμπάσχω τόσο πολύ με τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δαίμονες και έχουν φωνές στο κεφάλι τους, που δεν τους λένε ωραία πράγματα για τον εαυτό τους. Δε σε αφήνει να ζήσεις τη ζωή σου».

Η ίδια εξηγεί πως παρά το γεγονός ότι φαινόταν στον έξω κόσμο σαν να πατάει στα πόδια της, η διατροφική διαταραχή της ήταν τόσο άσχημη που άρχισε να χάνει τη φωνή της και βρέθηκε περισσότερες από μία φορά λιπόθυμη στο πάτωμα.

Η Nicole Scherzinger ήταν μέλος των Pussycat Dolls που δημιουργήθηκαν το 2004 και σημείωσαν τεράστια επιτυχία από το 2005 έως το 2010. Η αμερικανίδα κριτής του X Factor κράτησε κρυφό το πρόβλημα υγείας της από τα μέλη του συγκροτήματος αλλά και από την οικογένειά της.

«Ποτέ δεν μίλησα γι ‘αυτό, δεν ήθελα να το παίξω θύμα και ποτέ δεν ήθελα η οικογένειά μου να το μάθει, γιατί νομίζω ότι κανείς δε θα το άντεχε. Υποθέτω ότι ήταν σαν τον εθισμό. Δεν έκανα ποτέ ναρκωτικά, αλλά αυτό ήταν για εμένα ο εθισμός μου», είχε αποκαλύψει.

Η Carmit Bacher, μέλος των Pussycat Dolls είπε: «Προφανώς άτομα που αντιμετωπίζουν διαταραχές είναι πολύ καλά στο να το κρύβουν. Αισθάνομαι ηλίθια που δεν το ήξερα. Ήμασταν τόσο κοντά και σοκαρίστηκα. Πώς μπόρεσε να το κρύψει αυτό;» είχε πει ακόμη.