Ο Γιώργος Σαμαράς έγινε ο ήρωας της τελευταίας στιγμής για την Εθνική Ελλάδος, αυτός που με το εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε την έστειλε στους «16» του Μουντιάλ, την ίδια ώρα που έκανε υπερήφανη και την σύντροφο του Ελένη Φουρέιρα.

Ο πανηγυρισμός του μετά την επίτευξη του 2-1 επί της Ακτής Ελεφαντοστού ήταν ενδεικτικός. Η τραγουδίστρια το… έπιασε και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ανέβασε στα social media φωτογραφίες που δείχνουν τον Γιώργο σαμαρά να σχηματίζει με τα χέρια του μια καρδιά.

Μάλιστα, στην πρώτη που ανέβασε, στο Instagram, έκανε και το κατάλληλο σχόλιο. «Μπράβο Ελλαδάραααα…» και ακολούθησαν πολλές καρδούλες ως… απάντηση στον πανηγυρισμό του αγαπημένου της. Μάλιστα, είδαμε την ίδια φωτογραφία και από άλλο πλάνο, καθώς η τραγουδίστρια φρόντισε να μας δείξει πόσο τη σκεφτόταν ο Γιώργος Σαμαράς.

Τα σχόλια στο twitter πήραν… φωτιά και δεν ήταν λίγα αυτά που αναφέρονταν στον γούρι που έφερε η selfie που του είχε στείλει η τραγουδίστρια πριν την κρίσιμη αναμέτρηση, ενώ δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια από φίλους και γνωστούς! Πάντως, όταν έκανε την αποκάλυψη -λίγο πριν από την σέξι εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards- για την φωτογραφία της που του έστειλε είπε πως «εννοείται πως θα με δει. Ξέρει ακριβώς τι φοράω. Εννοείται ότι του έστειλα selfie για να πάρει δυνάμεις».