Η ΑθηναΐςΝέγκα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha.

Βεβαίως, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε τόσο στον ντόρο που προκάλεσε το σχόλιο για τη Μαρίνα Σάττι από τη σκηνή των MVMA όσο και στον πρόσφατο καβγά ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή στο Πρωινό.

Ειδικότερα, η Αθηναΐς Νέγκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που είναι λίγο ανατριχιαστικό είναι άνθρωποι που μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε «να πεθάνεις», «να πάθεις αρρώστιες». Και όλο αυτό επειδή είπα ότι διαφωνώ με μια τραγουδίστρια που τους αρέσει πάρα πολύ».

«Νομίζω ότι δεν πρόλαβαν να τσακωθούν (σ.σ. ο Βαγγέλης Περρής και ο Γιώργος Λιάγκας) γιατί πήγε να κάνει ένα έτσι ο Περρής και ο Λιάγκας αμέσως έσκασε. Ο Περρής είπε «δεν βαριέσαι, εντάξει» οπότε δεν νομίζω ότι έγινε πραγματικός τσακωμός Ο Λιάγκας λέει πολλά πράγματα και αν τον συμπαθείς, τον συμπαθείς».

«Το να συζητάμε όμως τι είπε ο ένας και τι είπε ο άλλος είναι ποιος είναι ο παρουσιαστής και ο άνθρωπος με τον οποίο καταλαβαίνεσαι και γουστάρεσαι και έχεις τις ίδιες απόψεις» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Αθηναΐς Νέγκα στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού.