Τη δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα για τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί και τον έθεσε εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου. Σε συζήτηση με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Γεια σου», η παρουσιάστρια αναφέρθηκε επίσης, στο αμοντάριστο υλικό που προβλήθηκε στην εκπομπή «Fay’s Time».

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας είχε υποστηρίξει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι στην Ελλάδα η γυναίκα δεν έχει κανένα πρόβλημα, «εκτός αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια κάθεται και το ανέχεται, οπότε είναι πρόβλημα της».

Αφού ο ίδιος έκανε λόγω για μοντάζ που παρερμηνεύει το νόημα των δηλώσεών του, η εκπομπή «Fay’s Time» έπαιξε ολόκληρο το απόσπασμα.

Σχολιάζοντάς το με την ομάδα της, η Μαρία Μπακοδήμου είπε: «Επειδή κατηγόρησε την πρωινή εκπομπή ότι ήταν μονταρισμένο, η Φαίη έπαιξε αμέσως μετά όλο το αμοντάριστο υλικό και στην ουσία ήταν λίγο χειρότερο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το κάθε κόμμα θέλει συγκεκριμένα προφίλ ανθρώπων για να κατεβάσει στα ψηφοδέλτια. Προτείνεις πρόσωπα που θεωρείς ότι αντιπροσωπεύουν το κόμμα σου, την εικόνα σου, τις αξίες σου και τις αρχές σου».