Ο Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική συλλογή του «L’Olympien Art Couture» στην Πρεσβεία της Γαλλίας, στηρίζοντας το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (ΚΕΕΠΕΑ) «Ορίζοντες».

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα διεξαχθούν στο Παρίσι, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλειος Κωστέτσος, παρουσίασε τη συλλογή του, που είναι αφιερωμένη στο ολυμπιακό πνεύμα και στην κομψότητα της αρχαίας Ελλάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι του γνωστού σχεδιαστή, αλλά και πολλοί καλεσμένοι του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου. Δεν θα μπορούσε να μην είναι παρούσα στην ξεχωριστή αυτή στιγμή της επίδειξης και η αδελφή και συνεργάτιδα του Βασίλειου Κωστέτσου, Πόλα.

Η Πόλα Κωστέτσου επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρες κλασικές γόβες.

Βασίλειος Κωστέτσος - Πόλα Κωστέτσου

Σημειώνεται ότι ο σχεδιαστής, Βασίλειος Κωστέτσος, δημιούργησε πέντε νέα αριστουργήματα αρχαιοελληνικής γραμμής στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, με τα μοντέλα να εισέρχονται στα σαλόνια της Γαλλικής Πρεσβείας από την εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα στο κέντρο του κτιρίου.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε ο λόγος που εκφώνησε η γαλλίδα πρέσβειρα, κ. Laurence Auer, εξυμνώντας τη φιλία που ενώνει Γαλλία και Ελλάδα και αποδίδοντας τα εύσημα στον Βασίλειο Κωστέτσο για την καταπληκτική παρουσίαση.