Ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκε καλεσμένος του Κώστα Τσουρού, το μεσημέρι της Κυριακής, με αφορμή την τρίτη σεζόν για την «Γη της ελιάς» στο MEGA. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τα προσεκτικά βήματα που έχει κάνει στην καλλιτεχνική του διαδρομή και την σύμπραξη που είχε κατά τη διάρκεια αυτής με σημαντικούς ανθρώπους του χώρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω κάτι, επειδή τον είδα τώρα στις σκηνές. Έχω φτάσει να είμαι 41 στα 42, χαίρομαι πάρα πολύ που μου δόθηκε η δυνατότητα επί παραδείγματι στη «Γη της ελιάς» να βρεθώ με έναν ηθοποιό όπως είναι ο Νίκος Γαλανός. και να είμαι ο γιος του. Δηλαδή λέω, κοίτα να δεις καμιά φορά πως έρχονται τα πράγματα».

«Είμαι πολύ τυχερός γενικά που υπήρξα με κάποιους ανθρώπους κοντά, που θήτευσα σε κάποιους ανθρώπους κοντά και ήταν άνθρωποι πέρα από καλλιτέχνες. Όπως είναι ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου, που μας δίνουν τώρα τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε και να αρθρώνουμε τον καλλιτεχνικό μας λόγο στο θέατρο τους. Από αυτούς λοιπόν, όταν είναι και άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά είναι ανιδιοτελείς, έχεις να πάρεις πράγματα πολύ σημαντικά».

«Από τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο και βέβαια έχω κρατήσει τις συμβουλές που μου έδινε. Να «μεγαλώνω αφηρημένα» κατ’ αρχάς, πάρα πολύ ωραία ατάκα αυτή που μου την έλεγε πάρα πολύ συχνά. Δεν ήταν ακριβώς σαν συμβουλή αλλά «τι κάνεις πατέρα;» του έλεγα και μου απαντούσε «εδώ είμαι, μεγαλώνω αφηρημένα». Αν κάτσεις και το επεξεργαστείς λίγο αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τον έλεγα πατέρα, ναι, ήταν ο καλλιτεχνικός μου πατέρας και ουσιαστικά εκείνος μου έδωσε την σπρωξιά και με έβγαλε τότε σε έναν θεατρικό χάρτη» πρόσθεσε, επίσης, ο Τάσος Ιορδανίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.