Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» για το come out που έκανε το 2020 και αποκάλυψε την αφορμή που τον ώθησε στο να μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλικότητά του.

«Το δημοσιοποιήσω το 2020. Οι αφορμές ήταν πολλές. Καταρχάς ένας λόγος που δεν το έκανα πιο πριν ήταν γιατί δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουν. Όταν μου είπαν ότι είμαστε πάρα πολύ εντάξει πες ό,τι θέλεις μετά είχα και εγώ το ελεύθερο» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε, τι του είχε πει ο τότε σύντροφός του, που τον έκανε να σκεφτεί πιο έντονα, να κάνει come out δημόσια.

«Νομίζω ότι με τσίγκλησε τότε ο τότε σύντροφός μου είχε πει σε κάποια φάση “ναι αλλά ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει με το ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός είναι πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός εννοώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος”. Δίκιο είχε οπότε λέω έτσι είσαι τώρα θα δεις» είπε.

Στην ίδια συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης, αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο δεν έχει κάποια σχέση και πως είναι μόνος. «Ανοιχτός είμαι στο να κάνω οικογένεια, νομίζω έχει να κάνει περισσότερο με το πώς είσαι. Τώρα η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει σε μια ήσυχη ζωή εδώ και είναι δύσκολο να γίνει μια αλλαγή» είπε ο ηθοποιός.