Ο ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με την Δανάη Μπάρκα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την καριέρα του και την προσωπική του και συγκεκριμένα την σχέση του με τη Νάταλι Κάτερ.

«Η υποκριτική ήταν μοιραίο γεγονός, προέκυψε τυχαία από μία γνωριμία με τον Κούλη Νικολάου όταν πήγα να κάνω έναν βοηθητικό ρόλο σε μία σειρά. Όσες φορές ένιωσα ανταγωνισμό από άλλους ηθοποιούς τραβήχτηκα πίσω, δεν τους ανταγωνίζομαι, γιατί ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω», δήλωσε σχετικά με το επάγγελμά του ο Στέφανος Μιχαήλ.

Έπειτα απάντησε σε ερώτηση για το αν τον φλερτάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκάλυψε και μια ακραία εκδήλωση θαυμασμού. «Πάντα υπάρχουν μηνύματα με βίντεο και φωτογραφίες για φλερτ. Την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού την είχα βιώσει στη Ρόδο όταν μία κοπέλα πήρε μία βλεφαρίδα από το πρόσωπο μου και την κράτησε», ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Μιλώντας για τη σύντροφό του Νάταλι Κάτερ και το παιδί που έχει εκείνη από άλλη σχέση της, ο Στέφανος Μιχαήλ, τόνισε: «Δεν έχει σημασία αν το παιδί είναι μόνο της Νάταλι ή και δικό μου, από την στιγμή που είμαστε μαζί πρέπει να είσαι πατέρας και για αυτό το παιδί. Όταν κάνουμε το επόμενο βήμα θα το μάθετε, δεν θα μείνει κρυφό».

Επίσης, ο Στέφανος Μιχαήλ αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι η ευαισθησία του, ενώ τόνισε πως «λυγίζει» πολύ εύκολα.

Ο ηθοποιός θα συμμετάσχει στη σειρά Famagusta του Ανδρέα Γεωργίου που θα προβληθεί στο Mega. «Έχει συναισθηματική αξία για εμένα αυτή η σειρά. Είναι σημαντικό για έναν λαό να μην ξεχνά την ιστορία του», είπε.