Το βράδυ της Τρίτης (21/11) η Ελλάδα υποδέχθηκε τη Γαλλία στην OPAP Arena για το τελευταίο παιχνίδι της στα προκριματικά του EURO 2024 και το «χορταστικό» 2-2 παρακολούθησαν πολλοί διάσημοι.

Η Βίκυ Κάβουρα που ήταν στο γήπεδο για να δει τον σύντροφό της Γιώργο Τζαβέλλα, δεν ήταν η μόνη. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εκεί καθώς και ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ενώ ξεχώρισαν και οι παρουσίες της Βάσως Λασκαράκη, της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Μαριέττας Χρουσαλά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο μεταξύ, ήταν μαζί με τα παιδιά της και κρατούσε μια ελληνική σημαία, ενώ η Βάσω Λασκαράκη ανέβαζε stories στο Instagram με τις σημαντικότερες φάσεις του ματς και τα γκολ. Παρέα της ήταν και η 10χρονη κόρη της Εύα.

Η έκπληξη της Τσιμτσιλή με τον Μπαπέ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο μεταξύ, μίλησε για την εμπειρία της στην «OPAP Arena» το πρωί της Τετάρτης (22/11) στη διάρκεια της εκπομπής της «Happy Day» στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Μάλιστα, η παρουσιάστρια περιέγραψε την έκπληξή της όταν είδε τον σούπερ σταρ της Γαλλίας, Κιλιάν Μπαπέ, να μπαίνει στο ματς στο δεύτερο μέρος.

Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε πως για αρκετή ώρα νόμιζε πως έβλεπε τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο για περίπου 65′. «Αρχικά νόμιζα ότι παίζει ο Εμπαπέ και κάποια στιγμή ακούω να λένε ”α ετοιμάζεται, τώρα θα μπει” και λέω ”δεν έπαιζε τόση ώρα;”», ανέφερε γελώντας.