Για ακόμη μια φορά το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα τέθηκε στην Κόνι Μεταξά σε ερώτηση που της έγινε από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου. Οι δηλώσεις της φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε αν έχει αλλάξει κάτι μετά τον γάμο. Ο άντρας μου, ο Μάριος είναι έτοιμος να γίνει πατέρας από τα δέκα του. Τι φταίω εγώ γι’ αυτό; Το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές, όταν είμαι έτοιμη θα κάνουμε. Αν μπορούμε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα μπορέσουμε, χτύπα ξύλο», είπε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.

Στο παρελθόν ο σύζυγός της Μάριος Καπότσης είχε αναφέρει ότι: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο νομίζω ότι, αυτή είναι η φυσική εξέλιξη, να παντρεύεσαι και να κάνεις ενδεχομένως ένα παιδί, στο μέλλον. Σίγουρα όταν θα νιώσουμε έτοιμοι η Κωνσταντίνα κι εγώ, ελπίζω ότι θα προχωρήσουμε και θα είμαστε από τους τυχερούς και θα κάνουμε ένα παιδάκι. Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, κοντεύω τα 33. Στο προσεχές μέλλον πιστεύω θα έρθει και το παιδί».

Ο εκνευρισμός της για την εγκυμοσύνη

Πάντως, πριν από μερικούς μήνες η Κόνι Μεταξά είχε αναφέρει σε μήνυμά της στο Instagram: «Μα το Θεό μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Κοκκίνησε το κεφάλι μου από τα νεύρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το bullying που τρώω για την εγκυμοσύνη.

Από τότε που ανακοίνωσα ότι θα παντρευτώ μέχρι σήμερα, καθημερινά δεν μπορώ να φάω, δεν μπορώ να πάρω κιλά, δεν μπορώ να πρηστώ, δεν μπορώ να φάω όσπρια, γιατί άμα τολμήσω και δεν είμαι πλάκα, μου λένε ότι είμαι έγκυος. Μου έχουν κάνει τόσο ψυχολογικό πόλεμο που πραγματικά με έχουν κάνει να σκέφτομαι ότι δεν θέλω ποτέ να κάνω παιδιά, ειδικά οι γυναίκες!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που περνάμε οι γυναίκες που με το που παντρευόμαστε πρέπει να υποθέτουν όλοι ότι είμαστε έγκυος. Πρέπει στον πρώτο χρόνο να μείνουμε έγκυος. Άσε μας ρε παιδί μου, ήσυχες. Θεωρώ πολύ αδιάκριτο όλο αυτό το πράγμα γιατί μπορεί μια γυναίκα να μην μπορεί να κάνει παιδιά, ή να μη θέλει να κάνει παιδιά και είναι δικαίωμα της. Να μην μπορεί και να προσπαθεί και να της είναι δύσκολο».

«Είσαι πανάσχημη, δεν ξέρω γιατί…» – Η επική απάντηση που έδωσε η Κόνι Μεταξά στο σχόλιο follower

Κάθε φορά τώρα που κάνει ένα Q&A στο instagram προκαλεί με τις επικές απαντήσεις της και αυτό έκανε για άλλη μια φορά. Η Κόνι Μεταξά δεν μασάει τα λόγια της θέλησε να απαντήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ξανά στα ερωτήματα των διαδικτιακών της φίλων.

Η influencer και τραγουδίστρια έδειξε να εκνευρίζεται με μία follower που της έγραψε πως είναι «πανάσχημη».

Η Κόνι απάντησε σε όλα με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

«Είσαι πανάσχημη, δεν ξέρω γιατί όλοι σε λένε κουκλάρα», ήταν το μήνυμα που δέχτηκε για την εξωτερική της εμφάνιση.

Και η Κόνι Μεταξά αναρωτήθηκε: «Αυτή η ίδια μου έχει στείλει 10 μηνύματα. Θέλω να μου πείτε εάν τα είχα με τον σύντροφό της, αν με γουστάρει ο σύντροφός της, αν είναι φίλη από κάποια που με μισεί ή είναι fake προφίλ», ανέφερε σε βίντεο.

«Είσαι πανάσχημη, δεν ξέρω γιατί όλοι σε λένε κουκλάρα», ήταν το μήνυμα που δέχτηκε για την εξωτερική της εμφάνιση.

Σε νέα της ανάρτηση τόνισε: «Η ίδια που με είπε άσχημη, ρωτάει και για τον διαγωνισμό στο προφίλ μου. Εγώ που είμαι αντικειμενικά από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχω δει».