Τι θα γίνει με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Παρά τη δέσμευση Αρβανιτόπουλου για ένταξη του στο μηχανογραφικό, δε συμπεριλαμβάνεται


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
19:16
06/04/2014
Τι θα γίνει με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
loading

Αν και υπήρξε δέσμευση του Υπουργού Παιδείας για την κατ’ εξαίρεση ένταξη του νέου τμήματος που θα αντικαθιστούσε το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο μηχανογραφικό του 2014 παρ’ όλα αυτά το τμήμα δε συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των τμημάτων που θα ενταχθούν στο μηχανογραφικό δελτίο.

Σχετική ερώτηση κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Θεοπεφτάτου η οποία μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι το αντίστοιχο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων στην Καστοριά μετεξελίχθηκε σε τμήμα Ψηφιακών Μέσων και είναι ενταγμένο στο μηχανογραφικό από το 2013. Η κα Θεοπεφτάτου τονίζει ότι «για άλλη μια φορά καταγράφεται μια διάκριση απέναντι στο νησιωτικό χώρο ο οποίος έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως η περιορισμένη έκταση, η γεωγραφική απομάκρυνση και η κοινωνική απομόνωση που επηρεάζουν την οικονομική του εξέλιξη».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λόγω και της ρητής δέσμευσης του Υπουργού Παιδείας αλλά και της σημασίας που έχει το τμήματα για την τοπική οικονομία και ανάπτυξη ζητά να μάθει ποιες είναι οι προθέσεις του κ. Αρβανιτόπουλου όσον αφορά την ένταξη του τμήματος στο μηχανογραφικό του 2014.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει