Ως «κλινικά νεκρός» φέρεται να είναι ο 57χρονος από τη Γεμιστή Φερών στον Έβρο ο οποίος νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και ενώ τον χτύπησε με αυτοκίνητο ένας 33χρονος Τούρκος μετανάστης, κάτοικος Γαλλίας στο τελωνείο Κήπων.

Oι γιατροί κάνουν λόγο για μη αναστρέψιμη κατάσταση, ενώ έχει και σπασμένα πλευρά.

Πηγές από το νοσοκομείο αναφέρουν ακόμη ότι ο 57χρονος έχει υποβληθεί σε κρανιοεκτομή, ωστόσο οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι.

Μετά την παράσυρση ο 57χρονος κατέρρευσε στον δρόμο, χτυπήμενος στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, η αστυνομία έχει συλλάβει έναν Τούρκο ο οποίος φέρεται να τον πάτησε με το αυτοκίνητό του μετά από λογομαχία που είχαν για την προτεραιότητα στην ουρά των αυτοκινήτων προς την Τουρκία.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή όταν όπως γράφει το evros-news.gr ο 57χρονος πήγαινε μέσω της Εγνατίας Οδού προς το χωριό του Γεμιστή, εγκλωβίστηκε στην μεγάλη κίνηση Ι.Χ και φορτηγών με κατεύθυνση προς Τουρκία λόγω των καθυστερήσεων στο τελωνείο Κήπων, και επειδή βιαζόταν, εκνευρισμένος είχε απλή λεκτική αντιπαράθεση με κάποιους άλλους οδηγούς.

Κατέβηκε με τα πόδια και πήγε ως το σημείο που βρίσκονται οι αστυνομικοί του συνοριακού σταθμού των Κήπων, ζήτησε την βοήθεια τους για να απεγκλωβιστεί και να στρίψει στο δρόμο για το χωριό του και έφυγε.

Μετά από πολλή ώρα βρέθηκε χτυπημένος εμφανώς από ρόδες οχήματος πεσμένος πάνω στο οδόστρωμα της Εγνατίας οδού. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.Σ

Σύμφωνα πάντα με το τοπικό σάιτ η αστυνομία έχει συλλάβει έναν Τούρκο ο οποίος φέρεται να τον πάτησε με το αυτοκίνητό του μετά από λογομαχία που είχαν για την προτεραιότητα στην ουρά των αυτοκινήτων προς την Τουρκία.

Η κατηγορία που βαραίνει τον Τούρκο είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Συνβελήφθη και κρατείται στην Αστυνομκική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Σύθμφωνα με πληροφορίες, επέβαινε στο αυτοκίονητο με την οικογένεια του.

Τις έρευνες για την υπόθεση διεξάγει η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης. Ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του 56χρονου Εβρίτη, θα απαγγελθούν και οι τελίκές κατηγορίες εναντίον του Τούρκου δράστη.