Τους 82 έφτασαν οι επιβεβαιωμένα νεκροί του ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου, καθώς το απόγευμα της Τρίτης, τα σωστικά συνεργεία που επιχειρούν ακόμα στην περιοχή, εντόπισαν μια ακόμα σορό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση: «Αναφορικά με την ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών που βρίσκεται σε εξέλιξη, σε διεθνή ύδατα στη θαλάσσια περιοχή 47 ν.μ. νοτιοδυτικά Πύλου, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., γνωρίζεται ότι στην περιοχή επιχειρούν Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μία φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού καθώς επίσης και τέσσερα παραπλέοντα πλοία. Το λιμενικό περισυνέλλεξε μία ακόμη σορό και την μεταφέρει στο λιμένα Καλαμάτας».

Εν τω μεταξύ ένας εκ των κατηγορουμένων σύμφωνα με την ΕΡΤ, «δείχνει» τέσσερις εκ των συγκατηγορουμένων του ως διακινητές. Ο ίδιος αλλά και οι υπόλοιποι 8, αρνούνται όλες τις κατηγορίες εναντίον τους.

Από το πρωί έχουν περάσει από το γραφείο της ανακρίτριας οι 9 κατηγορούμενοι ως διακινητές. Όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία, οι 9 θα πάνε στον εισαγγελέα, ώστε να μάθουν την κοινή απόφαση των δύο για την προφυλάκισή τους ή μη.