Άσχημες εικόνες είδαν όσοι βρέθηκαν έξω από το Κέντρο Διαχείρισης, Αποθήκευσης και Εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης στην Καλλιθέα το πρωί της Κυριακής, όπου συγκεντρώνονταν πράγματα για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες του Newsbeast από το σημείο, υπήρχαν πεταμένα ρούχα και τρόφιμα που για άγνωστο λόγο έμειναν εκτός διαλογής από τη βοήθεια που εστάλη στις δύο χώρες που συγκλονίστηκαν από τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στις κούτες και τις σακούλες που βρέθηκαν εκτός του κτιρίου κι έσκισαν άγνωστοι ήταν πάνες, γάλατα μακράς διάρκειας, νερά και χειμωνιάτικα ρούχα.

Δείτε φωτογραφίες:

Η θέση του Γιώργου Πατούλη

Σε επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφους, ο Περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε ότι δεν έχει εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο, καθώς από το πρωί βρισκόταν στο ΣΕΦ, όπου συγκεντρώνονταν βοήθεια για την Τουρκία και τη Συρία, ξεκαθαρίζοντας ότι έχει δώσει εντολή να καθαριστεί ο χώρος.

Παράλληλα, ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι οι διαδικασίες έτρεξαν γρήγορα για να σταλεί άμεσα η βοήθεια και πώς σύμφωνα με τον προγραμματισμό τα πράγματα που θα έμεναν εκτός διαλογής θα πάνε για ανακύκλωση.