Θέμα προέκυψε σε παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στο Καπανδρίτι, καθώς δημοτικός σύμβουλος που βρίσκεται σε αναπηρικό καρότσι αποκλείστηκε από το βάθρο των επισήμων, καθώς δεν υπήρχε ράμπα για να ανέβει.

Το ζήτημα είχε τεθεί και πέρσι, όμως δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα ο Φώτης Χρύσουλας να το δημοσιοποιήσει εκ νέου μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

«Δυστυχώς είμαι και πάλι στη δυσάρεστη θέση να νιώθω διαφορετικός», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ ευχαρίστησε όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που τον στήριξαν και δεν ανέβηκαν στο βάθρο, αλλά έμειναν δίπλα του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που συμμετείχαν στη παρέλαση της 28 Οκτωβρίου του Καπανδριτίου μας έκαναν όλους περήφανους αλλά ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο Κύριο Μιχάλη Νταση που για ακόμα μια φορά χωρίζει τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες. Δυστυχώς είμαι και πάλι στη δυσάρεστη θέση να νιώθω διαφορετικός.

Παράλληλα όμως θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Καπανδριτίου που με έκαναν να νιώσω καλύτερα χωρίς διαχωρισμούς».

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες.Θελω να συγχαρώ τα παιδιά που συμμετείχαν στη παρέλαση της 28 Οκτωβρίου του…

Posted by Fotis Chrisoulas on Friday, October 28, 2022