Συνεχίζεται το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Σε ότι αφορά την παρουσία των γονιών σε συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου πηγή της οικογένειας, όπως μετέδωσε η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι του Mega, αναφέρει ότι βρέθηκαν εκεί προκειμένου να κανονίσουν με τον καλλιτέχνη μία φιλανθρωπική δράση για τη Τζωρτζίνα που είχε υποστεί εγκεφαλοπάθεια και άλλα παιδιά που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.

Ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζει ο διοργανωτής Άκης Ευαγγέλου, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» οι γονείς δεν ήρθαν σε επαφή ούτε με τον ίδιο, αλλά ούτε και με τον καλλιτέχνη, για να κάνουν κάποιο σχετικό αίτημα.

«Στη συγκεκριμένη συναυλία στην Πάτρα, σε εμάς και σε εμένα προσωπικά δεν είχε έρθει κανένας. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και εμένα δε με προσέγγισε κανένας ποτέ, αλλά ούτε και συνεργάτη μου. Δεν τους έχω δει ποτέ. Απλά ξέρω ότι ήταν στη συναυλία από τις αναρτήσεις τους. Δεν ήρθαν ποτέ σε εμένα, ούτε σε συνεργάτη ούτε στο Γιάννη Πλούταρχο, ούτε σε κανέναν», είπε ο κ. Ευαγγέλου.

Ωστόσο, πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ότι το ζευγάρι πήγε στη συναυλία για να μιλήσει με τον Πλούταρχο, αλλά δεν τα κατάφεραν.

«Η Ρούλα και ο Μάνος είχαν πάει στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου, με σκοπό να συναντήσουν τότε είτε τον τραγουδιστή, είτε κάποιον από τους διοργανωτές. Στόχος τους ήταν να έχουν μια συνομιλία μαζί του, προκειμένου να του ζητήσουν να γράψει και να ερμηνεύσει ένα τραγούδι για τη Τζωρτζίνα ή να πραγματοποιήσει μια συναυλία προκειμένου τα έσοδα να πήγαιναν σε παιδιά με ειδικές ανάγκες», είπε το πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

«Ωστόσο, δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τον τραγουδιστή λόγω Covid. Μάλιστα, πριν πάνε στη συναυλία είχαν στείλει μηνύματα στο Instagram του Γιάννη Πλούταρχου και του γιου του για αυτό το λόγο, τα οποία δε διαβάστηκαν και δεν απαντήθηκαν ποτέ», πρόσθεσε η ίδια πηγή.