Νέα ερωτήματα φαίνεται ότι προκύπτουν για τον θάνατο των τριών παιδιών στη Πάτρα, γιατί φέρεται να υπάρχουν κενά στο ιατρικό ιστορικό, ιδιαίτερα μετά την αναφορά της μητέρας των κοριτσιών, ότι νόσησε με σοβαρή μορφή καρκίνου.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» αναφέρει ότι η μητέρα των παιδιών, δήλωσε στους γιατρούς που φρόντιζαν την Μαλένα το 2019, πως πάσχει από σοβαρή μορφή καρκίνου και μόνη λύση είναι το χειρουργείο. Αυτό αποτέλεσε την αφορμή να συμπαθήσουν την μητέρα και να υποχωρήσουν στο αίτημα της, να νοσηλευτεί το παιδί σε μονόκλινο δωμάτιο, αναφέρει η εκπομπή του Mega.

Παρόλα αυτά, το ρεπορτάζ του «Live News» τονίζει πως κάτι τέτοιο δεν έχει καταγραφεί επίσημα σε κανένα ιατρικό δεδομένο, ούτε στο ιστορικό των παιδιών για τυχόν κληρωνομικές ή οικογενειακές ασθένειες.

«Θέμα ωρών οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας»

«Μιλάμε πλέον για ώρες. Και οι ιστολογικές εξετάσεις έχουν βρει τον δρόμο τους, έχουν μπει σε μια διαδικασία διερεύνησης. Και αυτές μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες θα είναι έτοιμες». Αυτό τόνισε ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, σε δηλώσεις του στον Open για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας στην Πάτρα που έφυγε από τη ζωή στα τέλη Ιανουαρίου.

«Οι τοξικολογικές εξετάσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί», συνέχισε ο ίδιος.

«Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι γίνεται μια πλήρης διερεύνηση… Η επίλυση του θανάτου της τρίτης κοπέλας θα είναι το “κλειδί” για να ξεκλειδώσουν τα ερωτήματα που ήταν αναπάντητα στους δύο άλλους θανάτους», είπε στη συνέχεια.