Η τέχνη της ωρολογοποιίας προσφέρει συνεχώς καινοτόμες τεχνολογίες ενώ πολλές εταιρείες έχουν υιοθετήσει μια eco κουλτούρα συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος. Γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, σας προτείνουμε ανδρικά ρολόγια χειρός με μοναδική αισθητική και άρτια τεχνολογία για να οργανώσετε την καθημερινότητά σας και να εντάξετε κάθε δραστηριότητα που επιθυμείτε στο πρόγραμμά σας.

Δώστε αξία σε κάθε λεπτό της ημέρας

Δερμάτινο λουράκι και ανοξείδωτο ατσάλι συνδυάζονται υπέροχα και προσφέρουν ρολόγια μοντέρνα και ταυτόχρονα διαχρονικά με μηχανισμούς ακριβείας και καινοτόμες λειτουργίες. Το εικονιζόμενο ρολόι CITIZEN διαθέτει χρονογράφο και Eco Drive μηχανισμό, τον οποίο και εισήγαγε η εταιρεία στον τομέα της ωρολογοποιίας, μετατρέποντας κάθε πηγή φωτός σε ενέργεια, τροφοδοτώντας έτσι τη λειτουργία του. Είναι καλό οι επιλογές μας σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας να γίνονται με άξονα το καλό του περιβάλλοντος, επομένως μια επιλογή με τον παραπάνω μηχανισμό συνιστά σίγουρα μια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση. 

Ρολόι χειρός με μπρασελέ

Επιλέξτε ένα ανδρικό ρολόι χειρός από ανοξείδωτο ατσάλι όπως αυτό της Casio. Εγγυάται μεγάλη αντοχή στον χρόνο ενώ μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Η Casio προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε σχέδια που συνδυάζουν τις τάσεις του σήμερα με τη διαχρονικότητα. Πείτε ναι στην τεχνολογία της, η οποία από το 1946 αποτελεί αυθεντία στον τομέα αυτό ενώ το μαύρο καντράν με τις ασημί λεπτομέρειες είναι σίγουρο πως θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Με χαλαρή διάθεση κάθε ώρα της ημέρας

Το ρολόι δεν πρέπει να λείπει από το χέρι μας καμιά στιγμή. Οι εταιρείες ωρολογοποιίας προτείνουν σχέδια που μπορούν να μας συνοδεύουν παντού καθημερινά. Ένα ρολόι με λουράκι από ύφασμα φοριέται ιδανικά τις πρωινές ώρες δίνοντας μια πιο casual νότα. Η SEIKO, η οποία αποτελεί ηγέτη στον χώρο της ωρολογοποιίας, φημίζεται για την υψηλή της αισθητική και την τεχνολογία ακριβείας της. 

Δώστε σε κάθε λεπτό της ημέρας σας χρηστικότητα, καινοτομία, ανθεκτικότητα και οικολογική συνείδηση επιλέγοντας ένα ρολόι που ταιριάζει στο δικό σας γούστο και τη δική σας ιδιοσυγκρασία. Στο Skaras Jewels θα βρείτε σίγουρα το ρολόι της αρεσκείας σας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρει. Δείτε τα προϊόντα εδώ: CITIZEN Ρολόι Με Καφέ Δερμάτινο Λουράκι, Ρολόι Casio Sports Timer απο Ανοξείδωτο Ατσάλι MTD-1053D-1AVES,Ανδρικό Ρολόι Seiko Conceptual Series με Καφέ Υφασμάτινο Λουράκι