Το ημερολόγιο έδειχνε 1972 και Τόλης Βοσκόπουλος διένυε μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του. Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μαστοράκη «Αυτή είναι η ζωή σας» και μίλησε για όλους και για όλα.

Στο τηλεοπτικό στούντιο «εισέβαλε» η μητέρα του καλλιτέχνη η οποία τον πήρε μια μεγάλη αγκαλιά ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο πατέρα της και οι αδερφές του.

Η μητέρα του κρατούσε σφιχτά τον αγαπημένο της Τόλη, τον φιλούσε συνεχώς και δήλωσε πως περισσότερο από τα παιδιά της αγαπάει τον μοναχογιό της. Φανερά συγκινημένος μπήκε στο τηλεοπτικό στούντιο και ο πατέρας του καλλιτέχνη ο οποίος επίσης τον σφιχταγκάλιασε.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος μίλησε για τον μεγάλο του δάσκαλο που δεν ξέχασε ποτέ τον Θανάση Παπαδόπουλο που βρέθηκε επίσης στην εκπομπή.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον δημοσιογράφο τον οποίο χτύπησε στη Θεσσαλονίκη λέγοντας «θα έπρεπε να ρωτήσουν κι εμένα τι έγινε» δηλώντας πρόθυμος να συμφιλιωθεί μαζί του και εξηγώντας πως όταν ξεφεύγεις από τον εαυτό σου μπορείς να χαλάσεις μια φιλία.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος τέλος ζήτησε συγγνώμη από τον Γιώργο Κατσαρό λέγοντας πως έκανε λάθος που σηκώθηκε και έφυγε από την εκπομπή του λίγο πριν βγει στον αέρα λόγω ενός αναμμένου τσιγάρου.

«Εξάπτομαι κι εγώ, κουράζομαι, ασχολούμαι με πολλά πράγματα» είπε.