Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας του 26χρονου θύματος από το έγκλημα στις Σπέτσες. Με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του νεαρού περιέγραψε τι συνέβη στο παιδί της, δίνοντας νέα στοιχεία για την υπόθεση.

«Δεν είχε προκαλέσει τίποτα και πότε καμάρι μου. Ήρθε και μου το πήρε μέσα από την πόρτα του σπιτιού μου και μου τον σκότωσαν. Τι του έφταιγε του αλήτη; Ποιος ήταν ο δήμιος του παιδιού μου; Ποιος είναι αυτός που αφαιρεί τη ζωή του αλλού; Με ποιο δικαίωμα; Με καταστρέψανε. Τουλάχιστον να βγει η αλήθεια» ανέφερε αρχικά στο MEGA η μητέρα του 26χρονου.

Η μητέρα του νεαρού περιγράφει πως το απόγευμα του Σαββάτου (21/11) ο κατηγορούμενος πήγε στο σπίτι τους καθώς είχε αφήσει στον γιο της την μοτοσικλέτα του για επισκευή: «Του έδωσε ένα μηχανάκι να φτιάξει για 100 ευρώ. Του το έφερε το πρωί και το απόγευμα ήρθε να το πάρει.

Του το είχε φτιάξει το παιδί. Πήγε και στο συνεργείο που εργαζόταν παλιά και πήρε τα ανταλλακτικά και του λέει “Γρηγόρη ποιανού είναι η μηχανή; Μην μπερδεύεσαι καμάρι μου δεν είναι καλός άνθρωπος”.

Μπήκε στην κάτω πόρτα και μου λέει “ξέρετε ποιος είμαι εγώ;” Του λέω “θα έπρεπε;”. Δεν ξέρω, είχε πιει ουσίες; Τα μάτια του ήταν άσπρα και πετάγανε φωτιές. Προσπαθούσε να πάρει τον Γρήγορη με το μηχανάκι.

Ευτυχώς ήρθαν οι φίλοι του όπως κάθε μέρα. Δεν τον άφηναν πότε μόνο του και ήμουν ξέγνοιαστη ότι δεν θα πέσει με τη μηχανή. Που μου πήρε το παιδί από κοντά μου μια για πάντα. Όπως ανέβαινε την σκάλα είδα το όπλο στην τσέπη από πίσω. Τα έχασα. Είπα τι άτομο είναι αυτό;».

«Του έβαλε το όπλο στον κρόταφο»

Στη συνέχεια η μητέρα του 26χρονου περιγράφει: «Το παιδί άναψε το μηχανάκι 20:30 το δικό του για να φύγει με τους άλλους τους φίλους του. Αυτός το περίμενε στη στροφή το παιδί.  Του είχε πει ο Γρήγορης “πώς οδηγείς έτσι;” και εκεί έγινε.

“Θα μου πεις εμένα που έχω τις καλύτερες μηχανές”. Τα άλλα παιδιά είχαν κατεβεί από το μηχανάκι και κοιτάγανε το όπλο που το είχε κολλήσει στον κρόταφο και του είπε “θα σε σκοτώσω ρε…” και ο δικός μου του είπε “αν έχεις… καν’ το”. Αυτό ήταν. Πέταξε το όπλο και είχε σουγιά και το τρύπησε το παιδί σε τρεις μεριές.

Αιμορραγούσε ακατάσχετα και το πέταξε στο ποτάμι. Τους είπε “οποίος το πειράξει…” έκατσε μισή ώρα εκεί. Τα δυο 18χρονα που ήταν εκεί τρομάξανε πολύ. Δεν τα παρεξηγώ που δεν μου τον έσωσαν. Δεν έφταιγαν αυτά».

«Ήταν βουτηγμένο στα αίματα»

Η περιγραφή της μητέρας για τις τελευταίες στιγμές του γιου της σοκάρουν: «Πάω κοντά ένα παιδί βουτηγμένο στα αίματα. Να κρυώνει, να τρέμει, να σπαράζει. Έφευγε εκείνη την ώρα. Του λέω “είμαι η μανούλα Γρηγόρη”. Μου κούνησε το κεφάλι δεν άνοιξε τα μάτια. “Αγάπη μου του λέω γιατί έγινε αυτό;”. Μετά από λίγο η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη. Πάμε να τον βάλουμε στο ασθενοφόρο. “Έσβησε”… μου έφυγε από κοντά μου κορίτσι μου».

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.