Κρίσιμη είναι η αγορά των κατάλληλων κουφωμάτων καθώς και η επιλογή του κατάλληλου κατασκευαστή προκειμένου να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να μην μπείτε σε περιπέτειες.

Εμείς εδώ στην Eco Bau θα σου πούμε και ότι τα δικά μας κουφώματα PVC είναι τα καλύτερα αλλά θα σου πούμε το Γιατί!

Αρχικά έχει σημασία να απαριθμήσουμε τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα ενός κουφώματος σε σχέση με την τιμή του. 

Θερμομόνωση/ Ηχομόνωση/ Ασφάλεια/ Αντοχή στο χρόνο/ Τιμή αγοράς.

Εμείς εδώ στην Eco Bau το κάνουμε διαφορετικά από όλους τους άλλους που κατασκευάζουν ή εμπορεύονται κουφώματα PVC, προσφέρουμε Συνθετικά κουφώματα PVC του Γερμανικού οίκου Aluplast και είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που τα κουφώματα μας κατασκευάζονται σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής κουφωμάτων PVC της Ευρώπης την Eko Okna, η Eko Okna βρίσκετε πλησίον στην πόλη Katowice στην Νοτιοδυτική Πολωνία στα σύνορα με Τσεχία και Γερμανία. Ακριβώς επειδή προμηθευτής μας είναι το εν λόγω εργοστάσιο έχουμε την δυνατότητα και προσφέρουμε στους πελάτες μας τα εξής παρακάτω πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ!

  • Ο πρώτος λόγος είναι οι τιμές στα κουφώματα PVC , λόγω του μεγέθους και της υπέρ αυτοματοποιημένης παραγωγής που διαθέτη η Eko Okna (προμηθευτής μας στην Πολωνία) με δυνατότητα παραγωγής 8.000 m2 σε κουφώματα PVC (σε μια βάρδια) σε συνδυασμό με τα χαμηλά εργατικά που επικρατούν εκεί μας προσφέρει τιμές σε κουφώματα PVC πολύ χαμηλές, αυτό επιτρέπει και σε εμάς με την σειρά μας να είμαστε ανταγωνιστικοί με αποτέλεσμα οι προσφορές μας να είναι ιδιαίτερα χαμηλές σε σχέση με οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην Ελληνική αγορά, συγκρίνοντας πάντα κορυφαίας ποιότητα Συνθετικά κουφώματα PVC.
  • Παράλληλα με τις ανταγωνιστικές τιμές προσφέρετε και ποιότητα κατασκευής, το εν λόγο εργοστάσιο παραγωγής κουφωμάτων PVC είναι από τα μεγαλύτερα  της Ευρώπης με εξαγωγές σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου σε χώρες με κλίμα πολύ πιο θερμό αλλά και πολύ πιο ψυχρό από αυτό της Ελλάδας, Επίσης είναι κορυφαίος συνεργάτης της Aluplast στην κατασκευή κουφωμάτων παγκοσμίως και ακολουθεί κατά γράμμα της οδηγίες (προδιαγραφές) της Aluplast ώστε τα κουφώματα PVC που προσφέρει να κάνουν σωστά την δουλειά τους για πολλά-πολλά χρόνια. Επίσης Όλα τα μέρη, τα εξαρτήματα και οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ευρωπαϊκή αγορά, όπως τον οίκο Maco όσον αφορά τον περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος και οίκο Saint Gobain όσον αφορά τα ενεργειακά τζάμια.
  •  
  • Τα κουφώματα PVC που προσφέρουμε: ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΝΕ/ ΔΕΝ ΠΕΤΣΙΚΑΡΟΥΝ/ ΔΕΝ ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΝ/ ΔΕΝ ΞΕΘΩΡΙΑΖΟΥΝ/ ΔΕΝ ΥΔΡΩΣΤΑΤΟΥΝ.
  • Ρομποτικά Μηχανήματα παραγωγής με τεχνολογία VPERFECT, Είναι η μοναδική τεχνολογία παγκοσμίως με την οποία η συγκόλληση των πλαισίων είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη ενώ οι ραφές στις γωνίες είναι σχεδόν αόρατες προσφέροντας έτσι αισθητικά τέλεια κουφώματα PVC (ισχύει για τις σειρές Ideal 5000/ Ideal 8000 και energeto 8000)
  • Απόλυτη συνέπεια στον χρόνο παράδοσης, Είμαστε συνεπείς σε ποσοστό 99,9% στον χρόνο παράδοσης πολύ απλά γιατί ο προμηθευτής μας δεν παρεκκλίνει ποτέ από τον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης των κουφωμάτων.
  • Προσφέρουμε Μεγάλη ποικιλία σε Χρώματα με 15 χρόνια Εγγύηση, συνολικά 50 απομιμήσεις ξύλου και πάνω από 250 Ral αποχρώσεις ακόμη και σε διχρωμίες είναι διαθέσιμες στα κουφώματα PVC που προσφέρουμε.
  •  
  • Απίστευτα Μεγάλη ποικιλία σε Υαλοπίνακες Ενεργειακά διπλά, τριπλά ενεργειακά, triplex και Ηχομονωτικά τζάμια για να καλύψουμε τις δικές σας ανάγκες.
  • Μεγάλη ποικιλία σε συστήματα ασφάλειας και σκίασης όπως Παντζούρια παραδοσιακού τύπου / Ρολά ασφαλείας / Εσωτερικά σκιάδια σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Εμείς οι άνθρωποι της Eco Bau συμβάλουμε με την σειρά μας καθοριστικά στην ολοκλήρωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Πέρα από το γεγονός ότι σας προσφέρουμε τα καλύτερα κουφώματα PVC στην καλύτερη τιμή της αγοράς ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ! Παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες που θα σας κάνουν πραγματικούς οπαδούς μας.

ΝΑ ΠΩΣ!

Ερχόμαστε στον χώρο, σας μετράμε τα ανοίγματα και στέλνουμε τις διαστάσεις στον προμηθευτή μας όπου κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου τα κουφώματα και εισάγονται στην Ελλάδα με φορτηγά διεθνών μεταφορών τέλεια συσκευασμένα με απόλυτη ασφάλεια. Κάθε εβδομάδα έχουμε παραλαβές με νέες παραγγελίες.

Είμαστε Σπεσιαλίστες στην διαχείριση της παραγγελίας σας από την στιγμή που θα ζητήσετε προσφορά έως και την παράδοση της παραγγελία σας με εκπληκτική τοποθέτηση σύμφωνα με τις τεχνικές της επιστήμης χωρίς εκκρεμότητες και καθυστερήσεις.

Πιο συγκεκριμένα σας προσφέρουμε

  • Πανελλαδική εξυπηρέτηση Αναλαμβάνουμε μικρές ή πολύ μεγάλες παραγγελίες σε ολόκληρη την χώρα.
  • Άμεση Τηλεφωνική εξυπηρέτηση Για κάθε σας ανάγκη από έμπειρους συνεργάτες στο 215 215 2162
  • On Line προσφορά Αυθημερόν Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που υπάρχει μέσα στην σελίδα μας στο internet.
  • Η σελίδα μας στο Internet Για την οποία είμαστε περήφανοι και είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που πιθανών να χρειάζεστε.
  • Σύγχρονος Εκθεσιακός χώροςΣτην διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 292 στην Καλλιθέα όπου θα σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας, θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και θα σας δώσουμε προσφορά.
  • Αυτοματοποιημένος μηχανισμός επικοινωνίας Μεταξύ εσάς και της εταιρείας μας για να ενημερώνεστε άμεσα βήμα-βήμα για την εξέλιξη της παραγγελίας σας ως το τέλος.
  • Είμαστε συνεπείςΣε ποσοστό 99,9%, Ότι λέμε το κάνουμε.
  • Είμαστε Σπεσιαλίστες στην τοποθέτηση συνθετικών κουφωμάτων, αγαπάμε τη δουλειά μας, την οποία έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο, θα παραδώσουμε την παραγγελία σας ολοκληρωμένη και στην ώρα της, χωρίς εκκρεμότητες και καθυστερήσεις.
  • All around Service Από την πρώτη σας επαφή μαζί μας και για μια ζωή, θα είμαστε κοντά σας ότι και αν προκύψει.
  • Διαθεσιμότητα σε εξαρτήματα Για να καλύψουμε άμεσα κάθε ανάγκη σας.